meld je aan!

Artistic Productions

DJ EN SAXOFONIST OP JE BRUILOFT

Op zoek naar  een DJ en Saxofonist voor jullie bruiloft? Bij Artistic Productions is er een ruime keuze uit verschillende DJ’s en Saxofonisten. Zij maken een spektakel van jullie huwelijk waar jullie gasten nog lang over napraten! Veel bruidsparen zagen met ons hun wens in vervulling gaan en beoordeelden ons dan ook gemiddeld met een 9,7! (Bron: ThePerfectWedding)

DJ EN SAXOFONIST VOOR CEREMONIE EN HUWELIJKSFEEST

Een DJ met saxofonist, een gouden combinatie! Twijfelen jullie als bruidspaar tussen een live band en een bruiloft DJ? Dan is de keuze voor een DJ met Saxofonist ideaal. Zowel een spetterende als romantische toevoeging aan jullie ceremonie, diner of feestavond. Onze saxofonisten kunnen een heerlijk rustige solo spelen tijdens dat mooie moment, maar ook een spetterende show in samenspel met de DJ op de feestavond neerzetten. Dankzij het warme geluid en de flexibiliteit van een saxofonist is gebleken dat zowel jong als oud super enthousiast is over deze toevoeging!

Naast deze unieke werkwijze bieden wij exclusieve drive-in shows aan die helemaal aan te passen zijn naar jullie wensen en dragen wij het keurmerk trouwen. Het keurmerk trouwen staat voor betrouwbare, innovatieve en professionele bedrijven binnen de trouwbranche. Bekijk onze bshows hieronder. Voor meer informatie kunnen jullie altijd vrijblijvend contact opnemen of bezoek één van onze demo avonden.

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi