Artistic Productions

Artistic Productions
“Winnaar Dutch Wedding Award – Beste Bruiloft DJ Nederland“

Jullie huwelijksfeest moet een spektakel worden waar jullie en jullie gasten nog lang over napraten. Als bruiloft dj nemen wij dan ook geen genoegen met een leuk huwelijksfeest, wij gaan voor een spetterend huwelijksfeest! Veel bruidsparen zagen met ons als hun bruiloft dj hun wens in vervulling gaan en beoordeelden ons dan ook gemiddeld met een 9,7(ThePerfectWedding)!

Naast de hoge waardering van de bruidsparen heeft de onafhankelijke vakjury van de Dutch Wedding Awards ons dit jaar bekroond met de award voor Beste Bruiloft DJ 2016/2017.

Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op!

Naast een gegarandeerd onvergetelijk huwelijksfeest geven we je ook zekerheid. Zo dragen wij het Keurmerk Trouwen van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO). Bedrijven met dit keurmerk zijn getoetst op hun betrouwbaarheid en professionaliteit. Bovendien zijn ze innovatief. De NTBO ziet jaarlijks toe op naleving van deze punten. Als bruidspaar weet je dat wanneer je een dj van een dergelijke leverancier hebt, je gegarandeerd een knallend huwelijksfeest kunt verwachten!

We hopen je snel te zien en te spreken om ook jullie wensen voor een onvergetelijke avond door te kunnen nemen.

Artistic Productions – Events & Entertainment
We Create, You Celebrate!

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi