Compagne Bruidsmode

Bij Compagne Bruidsmode in Hardenberg vind je een winkel vol trouwjurken van alle toonaangevende merken én in alle prijsklassen. Op onze site zie je een kleine impressie van onze uitgebreide collectie trouwjurken, en die beginnen al vanaf 995 euro!

Als je écht je droomjurk wilt vinden kom je voor een pas sessie naar onze winkel want je kunt nog zoveel plaatjes bekijken op internet of in bladen, je moet een trouwjurk op jóuw lichaam zien! Onze pas afdelingen zijn ruim en zorgen voor privacy, zodat jij in alle rust kunt passen. Onze ervaren verkoopstylistes helpen jou bij het maken van de juiste keuze. En hier stopt het niet: Compagne Bruidsmode heeft naast de uitgebreide collectie trouwjurken grote keuze in bruidslingerie, sluiers, bruidsschoenen, kousen, sieraden en haaraccessoires voor de bruid.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in trouwjurken voor de plussize bruid. Je hoeft geen maatje 38 te hebben om er mooi uit te zien op je trouwdag. Ook voor de ‘wondervolle’ vrouw hebben wij dé droomjurk. Je kunt bij ons trouwjurken passen en bestellen tot en met maat 60!

En, voor iedere bruid geldt: Bij ons draait het maar om één persoon. Om jou. Zodat je op die ene speciale dag kunt zijn wie je bent. Jezelf. Mooier dan ooit. En daar mag je wat ons betreft alle tijd voor nemen. Want het kiezen van je trouwjurk is een belevenis. Vergeet even de hectiek van alle voorbereidingen en de “to do lijstjes”. Geniet van het moment.

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi