FlashBooth.nl

FlashBooth is een jong en creatief bedrijf en richt zich op het verhuren van té gekke fotohokjes. FlashBooth is zeer breed inzetbaar. Je komt ons tegen op de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Zo is FlashBooth een graag geziene gast op o.a. bruiloften, bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten.

We zijn echter ook vaak te vinden bij bedrijfsopeningen, productlanceringen en tijdens open dagen. Je kunt het zo gek niet bedenken of de FlashBooth maakt de dag compleet.

Het enthousiaste FlashBooth team gaat verder dan het verhuren van onze FlashBooth fotohokjes. Ons team denkt met je mee en zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Daarom komt de FlashBooth altijd samen met één van onze enthousiaste FlashBooth hosts op locatie.

Een enthousiaste FlashBooth host is altijd minimaal 30 minuten voor aanvang aanwezig om de FlashBooth op te bouwen. De FlashBooth heeft verder altijd voldoende apparatuur en attributen beschikbaar om de inzet op elke locatie tot een succes te maken. Tevens is de FlashBooth altijd op een representatieve manier herkenbaar aan het FlashBooth logo op de voor- en achterzijde van de kleding.

FlashBooth kenmerkt zich door enthousiasme, flexibiliteit en haar onderscheidende en bovenal transparante all-in formule.

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi