Fleur Weddings & Events

Voor een onbezorgde en onvergetelijke dag!

Jullie gaan trouwen of hebben een andere reden om groot feest te vieren. Gefeliciteerd! Een bruiloft of evenement plannen, organiseren en coördineren is best lastig. Het kost veel tijd en energie. Om deze reden is het misschien fijn om wat hulp te krijgen. Gelukkig zijn jullie hiervoor op het goede adres.

Fleur helpt jullie graag! Jullie kunnen mij inhuren als ceremoniemeester of weddingplanner, maar ik ben er ook voor diegenen die assistentie nodig hebben bij het organiseren van andere feesten of evenementen (bijvoorbeeld een bijzonder kinderfeest, een babyshower of een jubileum). Ik kan jullie begeleiden bij het voorwerk en/of met het werk op de daadwerkelijke dag.

Vaak is het zo dat familieleden of vrienden worden gevraagd als ondersteuning, echter is het dan niet gemakkelijk om ook “gast” te kunnen zijn. Daarnaast is het handig om iemand te kunnen inschakelen die kennis heeft van zaken, creatieve ideeën aandraagt, een netwerk heeft van betrouwbare leveranciers en een echte gastvrije regeltante is.

Ik ben veelzijdig, budget bewust en zeer creatief. Ook met een klein budget is het mogelijk om een “classy” evenement neer te zetten. Mijn wens voor jullie? Een onvergetelijke en onbezorgde dag!

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi