meld je aan!

Mammarina – Kado & Lekkernij

Mammarina, kado & lekkernij

Welkom in mijn wereld van de persoonlijke kado’s en overheerlijke lekkernijen. Want willen jullie iets speciaals aan jullie mooiste dag toevoegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Mammarina maakt originele en persoonlijke kado’s voor de wederzijdse ouders, ceremoniemeester of voor jullie gasten. Om deze op een zeer speciale manier te bedanken voor hun bijdrage aan de mooiste dag van jullie leven. Een blijvend, functioneel, maar vooral persoonlijk kado in de vorm van een geborduurd gastendoekje of handdoek. Geheel naar jullie eigen wens of naar het (kleur) thema van de bruiloft.

Natuurlijk maken wij ook bruidstaarten en Sweet Tables, dat doen wij onder de noemer: lekkernij. Want dit mag natuurlijk niet ontbreken op zo’n super speciale dag, als jullie trouwdag. Zeker ook niet in jullie trouwalbum, toch! Samen met jullie bespreken we de wensen, betreffende de bruidstaart en/of Sweet Table. Dat we vervolgens samen vertalen naar een ontwerp. Wat bij jullie past en het (kleur)thema van deze mooie dag. Mochten er kinderen onder de (dag)gasten zijn. Dan hebben wij hier speciaal voor een eigen Sweet Table gecreëerd. Zo voelen zij zich ook bijzonder op deze dag.

Ook voor trouwbedankjes kan je bij ons terecht! Wat dacht je van een heerlijk koekje met een persoonlijke tekst of een overheerlijk cakepop. Om jullie gasten mee naar huis te geven, aan het einde van een geweldige dag. Zeker weten, dat er onder het genot van deze lekkernij nog nagepraat wordt over jullie grote dag!

Al nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op onze site of Facebookpagina voor inspiratie.

Wat jullie ook zoeken. Wij hebben het of creëren het voor jullie met een persoonlijk touch!

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi