meld je aan!

Pure Films

Pure Films

Pure Films. Puur, omdat wij werken met emoties. Puur, omdat we werken met pure mensen. Puur, omdat we de herinneringen van die dag vast willen leggen en omzetten naar een onvergetelijke trouwfilm.

Puur omdat het onze brandende passie en ambitie is om voor jullie de trouwfilm te maken die een heel leven lang meegaat. Wij zijn gek op het maken van onze trouwfilms en dan met name de uitdaging die we hier in vinden. Want net als elk bruidspaar die we ontmoeten is geen enkel huwelijk hetzelfde. Elke dag is anders, nieuw, vol emotie, vol pure mensen. Het zijn die emoties en mensen die onze Pure Films maken.

Proloog

Tegenwoording standaard in al onze packages. De Proloog; jullie verhaal! De pre-weddingshoot waarin we met elkaar gaan filmen. De proloog vertelt het verhaal van jullie, hoe jullie elkaar hebben ontmoet en hoe jullie samen in dit avontuur staan dat trouwen heet. We vatten alles samen en monteren hier een proloog van die je kunt gebruiken om al jullie vrienden en gasten alvast lekker te maken. Het materiaal gebruiken we ook voor de uiteindelijke film. Pure … Zoals de naam als zegt!

Trouwfilm

De ultieme film die jullie krijgen bij Pure Films is de edit van ca. 3 a 6 minuten. Deze edit vertelt jullie verhaal en laat de hoogtepunten van jullie dag zien in een cinematische samenvatting van jullie huwelijk en het materiaal dat we hebben gemaakt tijdens de proloog. Uiteraard met state-of-the-art apparatuur en te gekke audio.

Opties

Naast het bovenstaande is het ook mogelijk om een langere versie van de trouwfilm te kiezen. Deze duurt ca. 20 minuten en bevat meer uitgebreide scenes van de versie die je krijgt in de standaard film. De uitgebreide versie is een documentaire/cinematic style mix.

Naast de langere film hebben wij nog veel meer opties zoals ceremonies/speeches / ruw materiaal en ga zo maar door. Maar dat vertellen we jullie graag persoonlijk op een van de Wishes Events.

Maak een afspraak

Maak een afspraak


Website

www.purefilms.nl


Volg ons via

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi