meld je aan!

RiDali Weddingfilms

RiDali Wedding films

Het is niet te missen, maar RiDali legt jullie huwelijk vast. We zijn altijd met z’n tweeen. Dat betekent dat we niet alleen van de bruid geweldige beelden kunnen maken, maar ook van de bruidegom. Jullie zullen later van elkaar terug zien hoe het er aan toe ging tijdens de voorbereidingen. Dat de emoties hoog opliepen, of dat het juist heel erg relaxed was. Maar bovenal, altijd alles vanuit meerdere hoeken. En daar maken we een te gekke Wedding clip en film van. Dus gaan jullie trouwen? En jullie willen een trouwfilm laten maken? Dan zijn jullie hier aan het juiste adres.

Wedding clip

Standaard in ons pakket, de Wedding Clip! Een Wedding clip is een korte trouwfilm met daarin alle highlights van de dag, een clip gemonteerd op muziek en die bij jullie als bruidspaar past. RiDali maakt elke Wedding clip passend bij een bruidspaar, net als bij de trouwfilm. Hebben jullie samen veel humor, zijn jullie super romantisch of zijn jullie allebei heel stoer? Dan maken wij een Wedding clip die bij jullie past. Deze duurt meestal zo’n 3 a 4 minuten.

Wedding films (Trouwfilms)

En natuurlijk een Wedding Film, oftewel de trouwfilm. De langere versie van de Wedding Clip. In de trouwfilm, waarvan de lengte varieert, zullen meer beelden en detail shots gebruikt worden waardoor jullie dag nog mooier in beeld komt. Gedurende jullie huwelijksdag zullen Rianne en Daan beiden aan het filmen zijn. Het voorbereiden, de eerste ontmoeting, ceremonies, auto’s, foto/videoshoot, gasten, locaties en nog veel meer zullen jullie in de trouwfilm uitgebreid terugzien. Omdat trouwfilms en trouwclips maatwerk zijn, monteren we de film zodat deze perfect bij jullie als bruidspaar past.

Same Day Edit

Wel eens van een Same Day Edit gehoord? Het monteren en laten zien van jullie Wedding Clip op dezelfde avond?! Wij hebben veel ervaring met het maken van een Same Day Edit. Veelal gebruikt voor, of in plaats van, de openingsdans is dit de perfecte manier om de feestavond te starten! Laat iedereen die er overdag niet bij was zien hoe jullie dag is verlopen. En niet te vergeten, geniet zelf even opnieuw van alles dat langs jullie heen is gegaan op deze dag!

Maak een afspraak

Maak een afspraak


Website

www.ridali.nl


Volg ons via

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi