meld je aan!

TrouwStudioXL

Niet één bruidsfotograaf, maar twee bruidsfotografen!

Bedenk dat je extra gasten op je bruiloft uitnodigt, gezellige mensen, blenden goed in en maken daarnaast je mooiste foto’s. We stoppen onze ziel en zaligheid in jouw trouwfoto’s. We hebben altijd creatieve ideeën om het net wat anders te maken: denk bijvoorbeeld aan onze camera-toss, FotoKeet (photo booth in een vintage keet), etc. Wij vinden het een eer jullie bruiloft vast te mogen leggen. Bruidsfotografie is net als je trouwdag altijd heel persoonlijk en maatwerk. Dit bespreken we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek in onze studio. We kunnen dan nader kennis maken en gaan graag in op jullie specifieke wensen en de indeling van jullie dag. We komen met twee bruidsfotografen. Zo kunnen we alle momenten registreren en hebben we meer mogelijkheden tijdens de essentiele momenten!

Loveshoot

Een pre wedding shoot of een verlovings shoot is een originele manier om je plannen aan te kondigen. Misschien weet je de datum al wel, maar verder nog geen details en wil je graag dat mensen hun agenda’s blokken? Stuur dan een zgn Save The Date kaart met een mooie pre wedding foto van jezelf!

Leer je bruidsfotograaf alvast kennen

Wij zijn als je bruidsfotograaf een relatief vreemde die de hele dag als een soort schaduw aan je ‘vast’ zit. We zijn de hele dag en bij de meest intieme momenten aanwezig. Waarom wachten tot de grote dag, zo leren we elkaar eerder kennen en maken we vooraf al mooie foto’s!

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi