meld je aan!

Make-A-WeddingWish Nederland

Stichting Make-A-WeddingWish is gelanceerd!! Een prachtig initiatief van Antoinette Zunnebeld die na 30 jaar actief te zijn geweest in de zorg de overstap heeft gemaakt naar de trouwbranche. Zij is sinds 1 maart 2016 eigenaar van Wishes and Weddings, en organiseert unieke trouw events in diverse regio’s in Nederland.

Stichting Make-A-WeddingWish Nederland heeft als doen het vervullen van de trouwwens van een aanstaand bruidspaar, waarvan een partner of gezinslid levensbedreigend ziek is.

Komend najaar organiseren wij de Wishes Events waar Make-A-WeddingWish ook een rol in zal krijgen. Bovendien is dit prachtige initiatief warm en dankbaar ontvangen door de Landelijke Stichting Make-a-Wish waarmee een samenwerking is aangegaan. Via social media en andere media willen wij dit mooie initiatief maximaal onder de aandacht krijgen om zoveel mogelijk particulieren en bedrijven te bereiken om ons financieel te ondersteunen. Van de ontvangen gelden kunnen professionele diensten betaald worden om een trouwwens te vervullen van ernstig zieke mensen die nog dolgraag zouden trouwen.

Dus ben jij trouwprofessional en wil jij met je dienst of bedrijf meewerken om een wens te vervullen, stuur dan een mail naar aanmelden@makeaweddingwish.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Alvast enorm bedankt!

Of ben jij particulier of eigenaar van een bedrijf en draag je onze stichting een warm hart toe en wil je hiervan uitdrukking geven door een donatie te doen, stuur dan een mail naar info@makeaweddingwish.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij zijn blij met elke donatie, groot of klein.

Inmiddels is Make-A-WeddingWish een Stichting met officiële gedeponeerde statuten en een bestuur. Dit om alles in goede duidelijke en heldere banen te lijden. Graag stellen wij de bestuursleden en de wensvervullers aan u voor. Het zijn allemaal mensen die werkzaam zijn in de trouwbranche, elk met zijn/haar eigen discipline.

– Foto: Eerste officiële vergadering met het bestuur en de wensvervullers
IMG_3770

Bel me terug

Bel me terug

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Donateur worden of een donatie doen

Donateur worden of een donatie doen

Onze eerste wensaanvraag

Supermooi om de 1e wensaanvraag te hebben ontvangen van een bruidspaar uit het Westland.
Een aangrijpende en zeer emotionele aanvraag van een peettante.
15 jaar geleden verloren 2 zusjes (nu 24 en 27 jaar) hun moeder en bleken beiden drager te zijn van hetzelfde gen.
De wens van de zieke bruid is om haar ernstig zieke zus als getuige bij haar huwelijk te mogen laten zijn.
Onze wensvervuller Jacqueline Simonis (zelf Westlandse) heeft het intakegesprek gevoerd met het bruidspaar en gaat met medewerking van veel leveranciers uit de trouwbranche én uit het Westland haar best doen om deze mooie wens te vervullen!

Achter de schermen wordt hard gewerkt, want vandaag over 1 maand vindt het 1e wenshuwelijk plaats in het Westland!
Het bruidspaar is een week geleden in ondertrouw gegaan en is ontzettend dankbaar dat zoveel mooie trouwbrancheleveranciers hun medewerking hebben toegezegd om er een fantastische dag van te maken.
Like en volg ons op Facebook en Instagram om dit 1e wenshuwelijk te volgen.

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi