meld je aan!

Wishes Event Kasteel Maurick

Wanneer: zondag 9 december 2018
Waar: Kasteel Maurick in Vught
Hoe laat: van 12.30u – 17.30u
Kosten: Voorverkoop € 15,00 per bruidspaar, aan de deur € 25,00

Elk jaar staan er veel aanstaande bruidsparen in de rij om aanwezig te zijn op het Wishes Event. Waarom? Omdat het echt ‘anders dan anders’ is en een hele goede voorbereiding op jullie eigen grote dag. Tijdens het Wishes Event zijn er bijvoorbeeld diverse trouwprofessionals aanwezig die interessante inspiratiesessies geven. Even naar beneden scrollen en je ziet welke sessies er zijn!

Bovendien maken alle aanwezige koppels kans om hun droombruiloft te winnen!

Het doel van het Wishes Event is jullie te helpen om van jullie bruiloft een droombruiloft te maken. Dit doen we door (onafhankelijk en niet-commercieel) advies te geven. Daarnaast zijn er veel kwalitatieve leveranciers uit de trouwbranche aanwezig voor tips en inspiratie sessies. Kortom; een middag om niet te missen.

Wishes Event Kasteel Maurick
start over:

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden
 • Inspiratiesessies

  We hebben een aantal mooie inspiratiesessies die leuk zijn voor de bruid EN de bruidegom! Onder andere de volgende sessies:

  • Muziek op jullie bruiloft
   Wat zijn de ideeën voor overdag, tijdens de receptie en ’s avonds? Wat zijn de verschillen tussen een DJ en live muziek. Wat zijn goede prijzen? Waar moet je op letten als je keuzes gaat maken? Na deze sessie weten jullie exact wat jullie kunnen regelen qua muziek op jullie trouwdag. 
  • Trouwen en ringen
   Bij trouwringen is het lastig vergelijken. Al snel ga je appels met peren vergelijken. Hoe voorkom je dat? Welke vragen moet je stellen aan de leverancier? Welke stijlen passen bij elkaar? Na deze sessie weten jullie waar je de betere leveranciers vindt en hoe jullie erachter komen wat jullie droomringen zijn. 
  • De ceremonie
   Hoe maak je de ceremonie leuk voor iedereen? Laat je je moeder wel of geen praatje houden? Hoe betrek je je getuigen erbij? Mag je nu wel of niet met zwarte inkt je handtekening zetten? Na deze sessie wordt jullie ceremonie ontzettend mooi en precies zoals jullie willen.
  • De trouwjurk
   De aanschaf van een trouwjurk is een belangrijk moment. Na deze inspiratiesessie ga je goed voorbereid jouw trouwjurk uitzoeken. Je weet welke vragen je moet stellen, waar je op moet letten en hoe je weet of een jurk wel of niet goed van kwaliteit is. Kortom; deze sessie mag je niet missen als je nog een jurk zoekt. 
  • Weddingbloopers en tips om deze op jullie dag te voorkomen!
   Jullie willen liever geen sketches op jullie bruiloft, maar hoe vertel je dit aan de gasten? Geen zin om een uur in de rij te staan om handjes te schudden? Bang om flauw te vallen tijdens jullie grote dag? Geen idee hoe je met een trouwjurk naar het toilet moet? In de leuke lezing ‘Weddingbloopers, hoe deze te voorkomen?!’ geeft de Nederlandse TrouwBranche Organisatie jullie antwoord op al dit soort vragen. Zij zijn hét informatiecentrum voor bruidsparen en helpen je graag verder!
 • Win jullie droombruiloft!

  Jullie maken kans op schitterende prijzen voor jullie droombruiloft! Als jullie de winnaar zijn, kunnen jullie uit vele prijzen kiezen. Hier lees je daar meer over.

 • Dagje uit!

  Samen met je partner ben je een dagje uit. Soms is de bruid bijvoorbeeld meer bezig met de organisatie dan de bruidegom (vinden wij vrouwen stiekem ook wel leuk!). Maar nu doen jullie het echt samen! Met zijn tweeën zijn jullie bezig met de voorbereidingen van jullie grote dag. Je doet inspiratie op, hebt interessante gesprekken en hebt vooral veel lol met elkaar. En ja: deze dag is ook erg leuk voor de aanstaande bruidegom. We hebben namelijk ook activiteiten die speciaal voor de mannen zijn, terwijl de vrouwen zich bezig houden met beauty-dingen en trouwjurken. Goed geregeld dus en erg leuk!

 • Betere bedrijven

  De kans is  groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet: er zijn zo ontzettend veel bedrijven werkzaam in de trouwbranche. Elk bedrijf zou wel betrokken willen zijn bij jullie bruiloft. Wij helpen je een stuk in de goede richting. Van alle bedrijven die we adviseren kun je ervan uitgaan dat ze bij de betere bedrijven uit de trouwbranche horen. En ook niet onbelangrijk: de bedrijven staan niet achter hun tafel tijdens het event. Ze delen ook geen flyers uit… Het Wishes Event is een trouwbeurs, maar dan totaal anders! De aanwezige bedrijven zijn er voor jullie. Op een interactieve, persoonlijke manier helpen ze jullie bij alle vragen die je nog hebt. En heb je bijvoorbeeld al een locatie (of andere zaken) geregeld? Geen nood: dan is het nog steeds erg interessant. Want heb je al bij jullie locatie gecheckt of ze een goede koelkast hebben voor jullie bruidstaart? En weet je al wat jullie fotograaf doet als hij/zij ziek is? We adviseren jullie over de punten die je nog wel even moet checken. Je hebt er dus altijd iets aan! Op deze manier wordt jullie bruiloft een echte droombruiloft.

 • Toplocatie

  Tijdens het Wishes Event ben je te gast op een toplocatie! Hoe vaak kom je op een prachtig kasteel of landgoed? Waarschijnlijk niet vaak. Je hebt nu de kans om rond te kijken, vragen te stellen en te ontdekken hoe het voelt om een hele middag op een prachtige locatie door te brengen.

 • Persoonlijk contact

  Waarschijnlijk heb je al een aantal bedrijven online bezocht of heb je al telefonisch contact met ze gehad? Tijdens het Wishes Event hebben jullie de gelegenheid om in persoonlijk contact te komen met de mensen achter al die bedrijven. Een bruiloft is tenslotte een hele persoonlijke aangelegenheid: het is dan ook erg belangrijk dat de ‘klik’ er is met iedereen die bij deze belangrijke dag betrokken is.

 • Entreekosten

  Ja, het is inderdaad een voordeel dat je entreé moet betalen voor het Wishes Event (€ 15,00 per bruidspaar=voorverkoop). Dit betekent namelijk dat je er zeker van bent dat we ontzettend ons best gaan doen om jullie een fantastische dag te bezorgen! Daarnaast krijg je deze kosten indirect weer terug; je ontvangt veel tips, adviezen en inspiratie.

 • Exclusief!

  Elk Wishes Event is een exclusief event. Dat wil zeggen: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Dus niet zomaar elk bruidspaar kan erbij aanwezig zijn. Vol = vol. Dat betekent: beter advies voor jullie en meer kans op die schitterende prijzen!

 • Leuke contacten

  De winnares van een paar jaar geleden, Jennifer, heeft nog steeds contact met een aantal bruidsparen die ze tijdens het Wishes Event heeft leren kennen. Ze zijn zelfs allemaal te gast geweest op elkaars bruiloft. Harstikke leuk! Doordat er alleen maar aanstaande bruidsparen op het event aanwezig zijn, maak je snel contact. Je hebt het samen over jullie grote dag en kunnen tips en adviezen uitwisselen.

Slide background

We hebben ons meteen aangemeld en dat was een goede beslissing.
We hebben veel geld bespaard door de vele kortingen en cadeaus die bedrijven
weggegeven hebben via Wishes and Weddings.

- Fanny & Jelle uit Woerden
Fotocredit: Moderne Bruidsfotograaf
Slide background

Wow! Het Wishes Event was geweldig.
Echt anders dan anders. Zelfs mijn partner vond het leuk!

- Klaas & Ruby uit Dongen
Slide background

Het is erg fijn dat alle kwalitatieve bedrijven uit mijn eigen regio op deze
website staan. Je kunt merken dat er echt geselecteerd is door Wishes and Weddings

- Matthijs & Rebecca uit Lunteren
RusticBlushBarnWedding-67

We hadden natuurlijk nooit verwacht dat wij zouden winnen. Maar toch...
10.000 euro aan prachtige prijzen voor onze bruiloft. Wow! Dat wordt echt onze droombruiloft.
Wishes and Weddings, bedankt!

- Marco en Mascha (winnaars 2013)
Slide background

Ik ben fan! Regelmatig krijg ik leuke tips via facebook of via de mail.
En als ik vragen heb, kan ik ook gewoon bellen. Je wordt altijd goed geholpen.

- Francis uit Udenhout
RusticBlushBarnWedding-16

Het Wishes Event was voor ons de ideale combinatie van inspiratie opdoen
en kans maken op leuke prijzen.

- Brenda en Marcel uit Amstelveen

Onder andere deze bedrijven zijn aanwezig:

 • Bijzondere Huwelijkssluiting
  Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand
 • Snappshot
  Foto app
 • Danszinnig
  Openingsdansen
 • Cake 5
  Bruidstaarten
 • Jeeco Atelier
  Trouwringen
 • Wilma van Hoesel Fotografie
  Bruidsfotograaf
 • InStyle Styling
  Styling en Decoratie
 • Travel Councellors
 • ... en nog veel meer!
8,9
het cijfer van bruidsparen voor het Wishes Event 2016
0
andere trouwbeurzen zoals het Wishes Event
101
ideeën worden verspreid
9
december in Vught
© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi