Info voor bedrijven

Wishes and Weddings brengt kwalitatieve en betrouwbare bedrijven in contact met aanstaande bruidsparen.

Dit gebeurt op de volgende manieren:

Wishes Events
Op elk Wishes Event geven we aanstaande bruidsparen inspiratie, tips en adviezen. De bruidsparen krijgen een echte beleving. Samen met alle aanwezige bedrijven brengen wij dit tot stand door middel van een inspirerende ceremonie, workshops, pitches, persoonlijke gesprekken en meer. De bruidsparen ervaren hoe hun droombruiloft eruit kan zien met gedreven trouwprofessionals. Ze ontvangen een persoonlijke uitnodiging om aanwezig te mogen zijn via ons, via de Wishes locaties en/of via u als deelnemende trouwprofessional, wat resulteert in een bijzondere sfeer op het event. Op een Wishes Event laten we maximaal vier bedrijven (met uitzondering van het XL event) met vergelijkbare producten/diensten toe. De aanwezige bruidsparen kunnen op elk Wishes Event een finaleplaats bemachtigen om kans te maken op mooie prijzen voor hun huwelijksdag.

Nog niet bekend met de Wishes Events?

Hebt u nog niet eerder meegedaan met de Wishes Events maar bent u wel geïnteresseerd? Download dan hieronder onze volledige documentatie waarin alle ins and outs vermeld staan en u een goed beeld geven waarom deze events zo anders zijn dan de reguliere trouwbeurzen.

Inschrijfformulier/Prijslijst deelname Wishes Events

Interesse in deelname? Download hier de prijslijst en het inschrijfformulier seizoen 2018/2019 om je interesse kenbaar te maken. Dit is nog geheel vrijblijvend. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op en kijken altijd of uw bedrijf aansluit bij de overige trouwbranche professionals die aanwezig zijn.

Online deelname

Bij deelname aan één of meerdere Wishes Events wordt uw bedrijf in ieder geval vermeld op onze site. Maar u kunt er veel meer uithalen! Deelnemende bedrijven kunnen kiezen uit verschillende mogelijkheden. Of een gratis naamsvermelding of full options. Dit alles vindt u ook terug op het voorlopige inschrijfformulier wat u hierboven kunt downloaden.

Staat u niet op één van de Wishes Events dan is deelname aan de site en Wishes App wel mogelijk. Ook dit staat omschreven op het inschrijfformulier, plus de bijbehorende kosten hiervoor.

Haal alles uit uw deelname

Om uw bedrijf en onze events goed onder de aandacht te brengen is het adviseren van elkaar een must. “Krachten bundelen” is ons motto voor een optimale samenwerking.

Plaats daarom het W&W logo inclusief link naar Wishes and Weddings op uw eigen site en laat zien dat u trotse deelnemer bent aan de Wishes Events. Download hier het logo en zet deze link erbij: https://www.wishesandweddings.nl/aanmelden-bij-wishes-weddings/

en download de “meld je aan” knop en zet deze link erbij: https://www.wishesandweddings.nl/meld-je-nu-aan/

Extra reclame en media uitingen
Hebt u zich met uw bedrijf als deelnemer ingeschreven op één of meerdere Wishes Events of bent u landelijk partner, dan is het belangrijk dat u dit uw klanten laat weten. U kunt bij ons flyers opvragen van de komende Wishes Events welke u kunt gebruiken voor eigen reclame uitingen. Maak hier volop gebruik van.

Persoonlijk contact
Bij alle bruidsparen die zich bij ons aanmelden inventariseren wij hun behoeften. Wat gaan ze de komende tijd regelen? In welke regio gaan ze trouwen? In dit proces geeft een bruidspaar bij ons aan of ze open staan voor persoonlijk contact met onze partners en/of deelnemers. Zodra wij weten waar ze behoefte aan hebben, kunnen we contact leggen tussen jullie en het bruidspaar. Er zijn een aantal manieren om persoonlijk contact tot stand te brengen.

In een persoonlijk gesprek vertellen we graag meer over het concept Wishes and Weddings. Het is een uniek totaalconcept in de trouwbranche, waar bruidsparen en bedrijven veel profijt van kunnen hebben als ze er alles uithalen wat erin zit en geboden wordt.

Wilt u ook uw bedrijf mee laten draaien in ons concept? Neem gerust contact op met Antoinette, via antoinette@wishesandweddings.nl.