Jullie aanmelding is gelukt! We houden jullie via de mail op de hoogte…

heart-line

Jullie bruiloft nog perfecter? Win 10.000 euro!

Alle aanwezige bruidsparen-to-be maken kans op 10.000 euro voor hun droombruiloft tijdens het Wishes Event. Er zijn twee bruidsparen die na elke event doorgaan naar de finale op 19 maart 2016.

Tijdens het Wishes Event krijgt iedereen sowieso erg veel tips, adviezen en inspiratie. Er zijn interessante sprekers en daarnaast veel bedrijven uit de regio die hun kennis komen delen. Jullie gaan sowieso naar huis met veel inspiratie. Hieronder kunnen jullie zien welke inspiratiesessies voor jullie interessant zijn!

Wil je niet wachten of je wel of niet de gratis tickets wint? Je kunt ze ook alvast kopen.

Entreekosten: 12,50 per bruidspaar.

Het eerstvolgende Wishes Event start over:

 • Inspiratiesessies

  We hebben een aantal mooie inspiratiesessies die leuk zijn voor de bruid EN de bruidegom! Onder andere de volgende sessies:

  • Muziek op jullie bruiloft.
   Wat zijn de ideeën voor overdag, tijdens de receptie en ‘s avonds? Wat zijn de verschillen tussen een DJ en live muziek. Wat zijn goede prijzen? Waar moet je op letten als je keuzes gaat maken? Na deze sessie weten jullie exact wat jullie kunnen regelen qua muziek op jullie trouwdag. 
  • Trouwen en ringen.
   Bij trouwringen is het lastig vergelijken. Al snel ga je appels met peren vergelijken. Hoe voorkom je dat? Welke vragen moet je stellen aan de leverancier? Welke stijlen passen bij elkaar? Na deze sessie weten jullie waar je de betere leveranciers vindt en hoe jullie erachter komen wat jullie droomringen zijn. 
  • De ceremonie.
   Hoe maak je de ceremonie leuk voor iedereen? Laat je je moeder wel of geen praatje houden? Hoe betrek je je getuigen erbij? Mag je nu wel of niet met zwarte inkt je handtekening zetten? Na deze sessie wordt jullie ceremonie ontzettend mooi en precies zoals jullie willen. 
 • 10.000 euro

  Jullie maken kans op 10.000 euro voor jullie droombruiloft! Op elk Wishes Event gaan er twee aanstaande bruidsparen door naar de finale. Als jullie de winnaar zijn, betalen wij jullie gemaakte kosten terug. Tot een max. van 10.000 euro!

 • Dagje uit!

  Samen met je partner ben je een dagje uit. Soms is de bruid bijvoorbeeld meer bezig met de organisatie dan de bruidegom (vinden wij vrouwen stiekem ook wel leuk!). Maar nu doen jullie het echt samen! Met zijn tweeen zijn jullie bezig met de voorbereidingen van jullie grote dag. Je doet inspiratie op, hebt interessante gesprekken en hebt veel lol met elkaar. En ja: deze dag is ook erg leuk voor de aanstaande bruidegom. We hebben namelijk ook activiteiten die speciaal voor de mannen zijn, terwijl de vrouwen zich bezig houden met beauty-dingen en trouwjurken. Goed geregeld en erg leuk!

 • Betere bedrijven

  De kans is  groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet: er zijn zo ontzettend veel bedrijven werkzaam in de trouwbranche. Elk bedrijf zou wel betrokken willen zijn bij jullie bruiloft. Wij helpen je een stuk in de goede richting. Van alle bedrijven die we adviseren kun je ervan uitgaan dat ze bij de betere bedrijven uit de trouwbranche horen. En ook niet onbelangrijk: de bedrijven staan niet achter hun tafel tijdens het event. Ze delen ook geen flyers uit… Het Wishes Event is een trouwbeurs, maar dan totaal anders! De aanwezige bedrijven zijn er voor jullie. Op een interactieve, persoonlijke manier helpen ze jullie bij alle vragen die je nog hebt. En heb je bijvoorbeeld al een locatie (of andere zaken) geregeld? Geen nood: dan is het nog steeds erg interessant. Want heb je al bij jullie locatie gecheckt of ze een goede koelkast hebben voor jullie bruidstaart? En weet je al wat jullie fotograaf doet als hij/zij ziek is? We adviseren jullie over de punten die je nog wel even moet checken. Je hebt er dus altijd iets aan! Op deze manier wordt jullie bruiloft een echte droombruiloft.

 • Toplocatie

  Tijdens het Wishes Event ben je te gast op een toplocatie! Hoe vaak kom je op een prachtig kasteel of landgoed? Waarschijnlijk niet vaak. Je hebt nu de kans om rond te kijken, vragen te stellen en te ontdekken hoe het voelt om een hele middag op een prachtige locatie door te brengen.

 • Persoonlijk contact

  Waarschijnlijk heb je al een aantal bedrijven online bezocht of heb je al telefonisch contact met ze gehad? Tijdens het Wishes Event hebben jullie de gelegenheid om in persoonlijk contact te komen met de mensen achter al die bedrijven. Een bruiloft is tenslotte een hele persoonlijke aangelegenheid: het is dan ook erg belangrijk dat de ‘klik’ er is met iedereen die bij deze belangrijke dag betrokken is.

 • Entreekosten

  Ja, het is inderdaad een voordeel dat je entree moet betalen voor het Wishes Event (12,50 per bruidspaar). Dit betekent namelijk dat je er zeker van bent dat we ontzettend ons best gaan doen om jullie een fantastische dag te bezorgen! Daarnaast krijg je deze kosten indirect weer terug; je ontvangt veel tips, adviezen en inspiratie.

 • Exclusief!

  Elk Wishes Event is een exclusief event. Dat wil zeggen: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Dus niet zomaar elk bruidspaar kan erbij aanwezig zijn. Vol = vol. Dat betekent: beter advies voor jullie en meer kans om die 10.000 euro te winnen.

 • Leuke contacten

  De winnares van een paar jaar geleden, Jennifer, heeft nog steeds contact met een aantal bruidsparen die ze tijdens het Wishes Event heeft leren kennen. Ze zijn zelfs allemaal te gast geweest op elkaars bruiloft. Harstikke leuk! Doordat er alleen maar aanstaande bruidsparen op het event aanwezig zijn, maak je snel contact. Je hebt het samen over jullie grote dag en kunnen tips en adviezen uitwisselen.