Maak van jullie bruiloft een droombruiloft!

Daar stonden ze dan, november 2013, met een grote cheque in hun handen. Ze hadden een droombruiloft twv 10.000 euro gewonnen. Wat onwerkelijk! Een maand eerder vonden ze een uitnodiging tussen de post. Een uitnodiging voor het Wishes Event, waarvan Mascha alweer was vergeten dat ze zich had aangemeld. Er waren al een aantal zaken geregeld voor hun bruiloft, maar ze konden toch ook nog wel wat tips en adviezen gebruiken. Dus op naar het Wishes Event!

Daar hebben ze een erg leuke dag met veel waardevolle informatie, leuke gesprekken en veel inspiratie. Daarna zomaar in de halve finale en uiteindelijk in de finale. De rest weten we allemaal: Marco en Mascha winnen hun droombruiloft! Erg onwerkelijk en niet te geloven. Maar er moet er één de winnaar zijn…. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben ze een fantastische dag gehad. Echt hun droombruiloft!

Komen jullie ook naar het Wishes Event? Er is er ook één bij jullie in de regio! En omdat we het leuk vinden dat we jullie tips en adviezen mogen geven, maken jullie nu kans op twee gratis uitnodigingen voor het Wishes Event in jullie regio. Wat moet je hiervoor doen? Even hiernaast laten weten dat jullie er graag bij willen zijn. That’s it! Je hoort dan binnen drie werkdagen of jullie de uitnodigingen hebben gewonnen, t.w.v. 25 euro.

winnaars bruiloft 2013

trouwplannen? Zij wonnen hun bruiloft bij wishes and weddings

 

Meld je hier aan voor het Wishes Event in jullie regio:
(En wie weet mogen jullie er gratis naar toe!)


LET OP: kosten: 12,50pp. Je komt samen met je partner.

Elke week wint één bruidspaar twee gratis uitnodigingen. Alle aanmeldingen dingen mee. Heb je al betaald? Dan ontvang je je geld terug.