trouwbeurs, trouwideeen, bruidsbeurs

Aftellen is begonnen…

11 augustus.
Nog maar 13 dagen! Kleding is klaar. De jurk is vorige week opgehaald en hij is en staat prachtig. Vanmorgen nog even een vestje gehaald voor Brynn, just in case… Mijn weersvoorspellingen zijn rooskleuriger dan die van Marco, maar de weermannen kunnen nog geen dag vooruit voorspellen en volgende week zondag is dan nog heel ver weg. Vorige week mooie hairdo’s geprobeerd met vriendin/kapster Rianne. Alle DIY is klaar. Gisteren de laatste hand gelegd aan een story bord en de linten mooi gesorteerd voor styliste Mariska. De mannen gaan morgen naar de kapper, want meestal zit het pas echt mooi na een week. Officieel is deze week onze laatste vakantieweek. Dylan gaat volgende week naar groep 3. Marco heeft zelfs nog een introductiekamp op zijn school. Waar hij de helft van volgende week zoet mee is. Fijn gepland. Maar alles is klaar, dus waar zal ik me druk over maken ;)

18 augustus.
Nog maar 6 nachtjes slapen. Het gaat het snel. Donderdag breng ik de spullen voor de aankleding maar de locatie, zodat stylist Mariska daar zondag meteen mee aan de slag kan. Voor de rest is alles overgedragen aan Jenny van Infinity Weddings. Wat is dat fijn! Ze denkt aan zoveel dingen, waar wij van uit gaan dat het wel goed zou komen. Maar ze checkt, ze belt na, houdt alles in de gaten. Zo ontzettend fijn! Voor ons gevoel gaan we relaxt de laatste dagen in. Allebei hebben we ons vrijgezellenfeestje gehad, gelukkig. We knepen hem al een beetje dat ze het de dag voor ons trouwen zouden plannen, in de sfeer van Hangover, maar gelukkig was dat niet zo. We hebben voor de zekerheid maar even na gedacht over een binnenlocatie voor fotografie, want het weer houdt ons wel in spanning. Wij hopen dat jullie allemaal voor ons duimen op de 24e, want het zou toch jammer zijn dat een ceremonie op het strand letterlijk in het water zou vallen.


 

Marco & Mascha: winnaars droombruiloft 2013

Tijdens het Wishes Event 2013 wonnen Marco en Mascha 10.000 euro voor hun droombruiloft. Voor Wishes and Weddings houdt Mascha een dagboek bij, want we vinden het natuurlijk erg spannend om haar te volgen. Niet iedereen wint zomaar 10.000 euro om vrij te besteden aan een bruiloft. Wat doet ze met het geld, hoe gaat het contact met de bedrijven? We willen het allemaal weten. Inmiddels zijn dus de huwelijkskaarten geregeld. Dat is goed om te horen! Dat kan nog erg moeilijk zijn namelijk; de huwelijkskaarten zijn toch de eerste indruk die je gasten hebben van je bruiloft. En je weet wat ze zeggen over een eerste indruk… Dus: fijn dat dat geregeld is. Net als de ceremoniemeester. Marco en Mascha hebben een ‘eigen’ ceremoniemeester en daarnaast ondersteunt Jenny ze. Dat is de perfecte combinatie. De meeste stellen trouwen namelijk voor de eerste keer en je wilt dat het perfect is (met mooie huwelijkskaarten enzo ;) dus dan kun je wel wat advies gebruiken.

Marco en Mascha, we wensen jullie een hele fijne dag. En we zijn erg blij dat we jullie hiermee hebben kunnen helpen!
(Benieuwd naar het Wishes Event in jullie regio van dit jaar? Die info vind je hier!)

winnaars bruiloft 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.