Alsjeblieft, meteen een eerste tip!

Hebben jullie nog geen trouwlocatie? Dan willen we jullie aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij Parkhotel Horst te Horst. Een ontzettend mooi hotel in een mooie omgeving, goede kwaliteit. Kortom; een echte aanrader.

Download het e-book

Jullie zijn inmiddels goed bij ons aangemeld. Wij gebruiken jullie gegevens alleen voor aanmelding voor de Wishes Events en zijn niet voor derden inzichtbaar of te gebruiken. Deze gegevens worden bij ons opgeslagen tot 2 jaar na inschrijving en zijn altijd op te vragen, aan te passen of te verwijderen. Dit in het kader van de privacywet (AVG).

We gaan jullie interessante, nuttige en leuke tips en adviezen sturen, zodat we samen van jullie bruiloft een droombruiloft kunnen maken.

Daarnaast houden we jullie via de mail op de hoogte over onze actie waarmee jullie kans maken op de hoofdprijs in de finale van de Wishes Events.

En tenslotte: je kunt nu meteen het gratis e-book downloaden.

Veel succes met de voorbereidingen van jullie bruiloft!

E-book.001

Met korting naar het Wishes Event en win jullie droombruiloft!

Bij gebruik van deze code ontvangen jullie 20% korting op de tickets: N3HS7W
Deze kosten normaliter € 15,- per bruidspaar in de voorverkoop. Met 20% korting wordt het € 12,-. tickets aan de deur kosten € 25,-. Dit alles is zonder het boek “Trouwen doe je zo”.

Ook in jullie regio vindt een Wishes Event plaats! Op zondag 27 januari bij Parkhotel Horst te Horst. Save the date! Je kunt het Wishes Event zien als een soort trouwbeurs, maar dan helemaal anders. In plaats van zoveel mogelijk promotie voor zichzelf te maken, staat dit trouwevent in het teken van tips, adviezen en inspiratie.

De aanwezige bedrijven geven inspiratiesessies waar jullie echt wat aan hebben. Na dit event weten jullie exact hoe je van jullie bruiloft een droombruiloft maakt. O ja; alle aanwezige bruidsparen maken ook nog eens kans op prachtige prijzen voor jullie bruiloft. Ook niet onbelangrijk. Samen met je aanstaande partner kom je naar het event, zodat jullie samen een mooie dag hebben.

We hopen dat we jullie met al onze tips, adviezen en inspiratie kunnen helpen om van jullie bruiloft een droombruiloft te maken. Wil je meer adviezen, of juist minder… laat het ons weten!

Succes met de voorbereidingen van jullie grote dag.
Team Wishes and Weddings

© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi