Alsjeblieft, meteen een eerste tip!

Hebben jullie nog geen trouwlocatie? Dan willen we jullie aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij La France te Oegstgeest. Een ontzettend mooie locatie met verschillende zalen en goede kwaliteit. Kortom; een echte aanrader.

Download het e-book

Jullie zijn inmiddels goed bij ons aangemeld. We gaan jullie interessante, nuttige en leuke tips en adviezen sturen, zodat we samen van jullie bruiloft een droombruiloft kunnen maken.

Daarnaast houden we jullie via de mail op de hoogte over onze actie waarmee jullie kans maken op 10.000 euro (-/- 29% kansspelbelasting) in goederen voor jullie droombruiloft!

En tenslotte: je kunt nu meteen het gratis e-book downloaden.

Veel succes met de voorbereidingen van jullie bruiloft!

E-book afbeelding.001

Met korting naar het Wishes Event en win jullie droombruiloft!

Bij gebruik van deze code ontvangen jullie 20% korting op de tickets: N3HS7W
Deze kosten normaliter 25 euro per bruidspaar. Met 20% korting wordt het 20 euro.

Ook in jullie regio vindt een Wishes Event plaats! Op zondag 22 oktober bij La France te Oegstgeest. Save the date! Je kunt het Wishes Event zien als een soort trouwbeurs, maar dan helemaal anders. In plaats van zoveel mogelijk promotie voor zichzelf te maken, staat dit trouwevent in het teken van tips, adviezen en inspiratie.

De aanwezige bedrijven geven inspiratiesessies waar jullie echt wat aan hebben. Na dit event weten jullie exact hoe je van jullie bruiloft een droombruiloft maakt. O ja; alle aanwezige bruidsparen maken ook nog eens kans op het winnen van een droombruiloft. Ook niet onbelangrijk. Samen met je aanstaande partner kom je naar het event, zodat jullie samen een mooie dag hebben. En samen met jullie bruiloft bezig zijn.

We hopen dat we jullie met al onze tips, adviezen en inspiratie kunnen helpen om van jullie bruiloft een droombruiloft te maken. Wil je meer adviezen, of juist minder… laat het ons weten!

Succes met de voorbereidingen van jullie grote dag.
Team Wishes and Weddings

© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi