AmazInge Weddings & Events

Gaan jullie trouwen? Of hebben jullie iets anders te vieren? Ik kan jullie daarbij zeker helpen. Ook met (zakelijke) events heb ik veel ervaring. AmazInge wedding & events biedt maatwerk. Welk moment je ook wilt vieren, groot of klein, met elkaar maken we er in goed overleg een prachtig event van.

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij gezamenlijk de wensen en ideeën voor jullie bruiloft, feest of event. Dit eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij gezamenlijk de wensen en ideeën voor jullie bruiloft, feest of event. Dit eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Vooral mijn adviesfunctie is van toegevoegde waarde en wordt altijd op prijs gesteld. Ik geef jullie graag tips & adviezen naar aanleiding van jullie wensen en ideeën. In het gesprek zullen we ook bespreken welke taken jullie mogelijk zelf willen oppakken of welke taken al geregeld zijn. Na het gesprek stel ik de offerte op. Daarin staan de taken en de uren die ik daarvoor nodig denk te hebben, uitgeschreven.

Een actieplan, ook wel een plan van aanpak genoemd, is het belangrijkste onderdeel in de aanloop naar de grote dag. In het actieplan is overzichtelijk weergegeven wanneer welke acties gedaan moeten worden en door wie. Een duidelijk plan van aanpak geeft veel rust en overzicht.

Tijdens de periode van voorbereidingen onderhouden we uiteraard intensief contact met elkaar, ben ik jullie sparringpartner en zien en spreken we elkaar regelmatig. Uiteraard maken jullie de uiteindelijke keuzes waarna ik ervoor zorg dat alles perfect geregeld en tot in detail besproken wordt.

© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi