Cake 5 Exclusive Cakes

De mooiste dag van jullie leven vraagt om de mooiste taart!
Cake 5 Exclusive Cakes is gespecialiseerd in bruidstaarten, met als doel een unieke, persoonlijke taart die ook nog eens heerlijk smaakt.
Wij maken geen zware cake met mierzoete jam- of botercrèmevullingen en fondantlagen van een centimeter dik. We werken met pure ingrediënten: we maken luchtige biscuits met een vulling zoals een mousse met vruchtenpuree en een als afwerking een dunne laag fondant (die tenslotte bedoeld is voor decoratie en niet voor de smaak) of chocoladecreme. Elke taart is een uniek project en krijgt de aandacht die het verdiend!

Jullie wensen staan centraal
We vinden het leuk om te weten voor wie we een taart gaan maken. Daarom ontvangen we jullie graag in ons atelier/bakkerij, zodat we tijdens een persoonlijk gesprek de wensen voor de taart kunnen bespreken. De bespreking is uitsluitend op afspraak zodat we de volledige aandacht voor jullie hebben. Uiteraard ontvangen we jullie geheel vrijblijvend en worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht! Aan de hand van de ideeën die tijdens het gesprek naar voren komen maken we een schetsvoorstel zodat jullie een beeld krijgen hoe de taart er uit zal komen te zien. Wanneer de schets naar wens is gaan wij aan de slag.

Sweet Table
Daarnaast kun je bij ons ook macarons, koekjes en petit fours bestellen. Deze kunnen we ook personaliseren voor je. Denk aan details uit jullie trouwkaart of foto’s!
Wanneer jullie een zoet bedankje mee willen geven aan jullie gasten zorgen we ook nog voor een bijpassende verpakking.