Dance Street

Welkom bij Dance Street,

Jullie hebben iets heel erg bijzonders te vieren! Jullie gaan trouwen en daar hoort uiteraard een top feest bij. Wij verzorgen op jullie feest het allerbelangrijkste element en dat is een geweldig, enthousiaste DJ die jullie feest echt MAAKT in plaats van breekt. Dit gecombineerd met A-merk apparatuur omdat kwaliteit bij ons in een zeer hoog vaandel staat. Het mag tijdens zo’n belangrijk moment namelijk aan niets ontbreken. Ook zijn jullie bij ons aan het juiste adres als het gaat om een muzikant. Wellicht voor de ceremonie of misschien ook wel tijdens het feest i.c.m. de DJ.  Door jarenlange ervaring, professionaliteit en kennis kunnen jullie er bij ons vanuit gaan dat wij enkel met entertainment op hoog niveau samenwerken.

Het lijkt me erg leuk om jullie tijdens het Wishes and Weddings event bij Kasteel Maurick te ontmoeten. Wij zijn overigens de vaste leverancier bij deze prachtige locatie. Ieder weekend zorgen wij ervoor dat mensen hier het feest van hun leven krijgen. Of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest of ander event betreft, iedereen is altijd ontzettend enthousiast over onze werkwijze. Dit is o.a. ook terug te zien in de mooie reviews op verschillende trouwsites. Lees deze gerust eens door zodat jullie een goed beeld krijgen wat wij zoal te bieden hebben.

Ook nodig ik jullie graag uit voor een van onze inspiratie avonden welke wij 4 keer per jaar bij ons op de zaak geven. Een inspiratie avond is een avond waarbij we jullie graag eens een “kijkje in onze keuken” geven. Er staan dan meerdere DJ shows opgebouwd, we laten special effects zien zoals vuurwerk en verlichting, er is een demo van een saxofonist en er lopen een aantal DJ’s en entertainmentspecialisten van Dance Street rond welke jullie graag antwoord geven op al jullie vragen. Tijdens deze avond is er ook voldoende ruimte om jullie wensen en voorkeuren te bespreken waarna ik een mooi voorstel voor jullie kan maken. Lukt het niet om naar een van onze inspiratie avond te komen, nodig ik jullie graag uit op een ander moment in onze representatieve ruimte te Vught.

Met vriendelijke groet jullie muzikale ceremoniemeester,

Maikel van Breemen