Dani van Toll Bruidsmode

De winkel

Sinds 2014 is onze winkel een begrip op het gebied van echte bridal fashion. Met ruim 200 m2 kunnen wij ons met trots de grootste bruidsmodezaak van Noord-Holland noemen. Wij staan 7 dagen per week klaar voor iedere aanstaande bruid om haar te helpen met de voorbereidingen van haar grote dag.

In ons assortiment vind je enkel actuele jurken van toonaangevende merken in diverse prijsklasses. Naast jurken kun je ook bij ons terecht voor schoenen, sieraden, accessoires, kleding voor bruidsmeisjes, lingerie en vermaakwerk.

Dani

Van kleins af aan heeft Dani al een grote passie voor mode en bruidsjurken. Daarom was een carrière als wedding professional  en designer niets minder dan vanzelf sprekend voor haar.  Door een eigen atelier te openen kon ze deze twee grote liefdes perfect combineren en haar creatieve ei kwijt.

Op de jonge leeftijd van 16 jaar lanceerde Dani haar eerste bruidsmode collectie en deze werd zo goed ontvangen dat ze binnen no-time in de grootste bruidsmodezaken van Nederland hing. Twee jaar later veranderde Dani noodgedwongen haar atelier in een volledige winkel zodat zij nog veel meer aanstaande bruiden gelukkig kon maken.

Toen Dani van Toll transformeerde in een winkel begon ze ook met het inkopen van andere labels. Ieder jaar gaat ze op reis om weer een volledige nieuwe collectie met bruidsjurken en accessoires samen te stellen. Dankzij haar liefde voor mooie stoffen en kwaliteit vind je dus ook enkel de beste merken uit de industrie bij Dani in  de winkel.

© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi