den Hertog Weddings

Jullie gaan trouwen! Wauw, wat ontzettend leuk. De voorbereidingen voor jullie grote dag gaan beginnen en daar komt stiekem nog best veel bij kijken. De juiste passende  leveranciers vinden, een goede overzichtelijke planning in elkaar zetten en daarnaast aan alle kleine details denken die alles tot een geheel maken. Als weddingplanner kan ik jullie daar zeker bij helpen.

Van ceremoniemeesterschap tot helpen bij de voorbereidingen tot en met alles uit handen nemen, een toffe tafelstyling maken of alleen adviezen geven. Alles is mogelijk en allemaal volledig op maat.

Door mijn oog voor detail, mijn liefde voor bruiloften en mijn perfectionisme van nature zal ik er alles aan doen om jullie droomdag tot realiteit te maken. Mijn uitgangspunt daarbij is, dat jullie met volle teugen, zorgeloos kunnen genieten van jullie dag!

Bruiloften op een speciale locatie spreken mij enorm aan. Een bruiloft in een rustiek oud gebouw, een locatie met karakter of buiten in een mooie omgeving. Zo’n speciale locatie geeft namelijk nog net dat beetje extra, wat jullie dag nog meer bijzonder zal maken.