Disco Limburg

Uw feest helemaal compleet met een DJ met driveinshow!

Sinds 1997 zorgt Disco Limburg ervoor dat feesten, bruiloften en evenementen barsten van de sfeer. Wij zorgen niet alleen voor de juiste muziek, maar ook voor professionele geluidsapparatuur, licht en aankleding. Het allerbelangrijkste is onze persoonlijk service, ervaren DJ’s met een passie voor muziek en een drive om er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wij voelen de zaal aan. dansen, stralen, ontroeren, wegdromen of tot rust komen, muziek doet leven op zo veel manieren.

Bij het draaien van muziek voor een zaal is timing cruciaal. Door onze jarenlange ervaring voelen wij ons publiek feilloos aan en zorgen wij ervoor dat dansen, feesten en genieten vanzelf gaat. Wij hebben daarom geen vaststaand repertoire, wij spelen altijd ter plekke in op het ritme van uw feest. Het gaat om u!

Laten we vooropstellen dat het úw feestje is. Wij passen ons volledig aan aan uw wensen. Ook als u nog niet helemaal weet welke sfeer u neer wilt zetten, denken wij graag met u mee. Zo kiezen we samen de perfecte mix van muziek, licht en aankleding. Wij knokken er altijd voor om optimale service te bieden. Zodat u een betrouwbare partner heeft waar u onbezorgd een DJ met drivein-show kunt huren.

Passie, transparantie en professionaliteit

Wij steken veel energie in het samenstellen van de juiste feel voor uw gelegenheid. Dit doen we altijd met passie voor muziek en feest. We proberen zo transparant mogelijk te communiceren en hebben professionaliteit hoog in het vaandel staan. Zowel voorafgaand aan, tijdens en na een feest blijven we in contact met onze opdrachtgevers. Wij zijn namelijk pas tevreden, als onze klanten dat zijn!