DJ4ALL

Patrick Nobbenhuis, DJ en oprichter van DJ4ALL, is een rasechte DJ die zijn vak verstaat. Met zijn passie en veel geprezen enthousiame verzorgt hij al meer dan 35 jaar van allerlei soorten feesten, intiem of groots, bruiloften en bedrijfsfeesten. Bij Patrick geldt de regel “what you see is what you get”. Geen grootse verhalen of beloftes, maar gewoon een goede show met een hoog feest gehalte. Hij gaat niet voor de kwantiteit maar voor de kwaliteit! De lijntjes zijn kort dus een heldere en duidelijke communicatie. Je weet waar je aan toe bent. 

Hij beheert nagenoeg alle muziekstijlen en weet deze op verrassende wijze te combineren tijdens het feest. Zo wordt er aan alle leeftijden gedacht. Dus ook voor een 25-jarig huwelijksfeest is DJ4ALL te boeken.

In een ontspannen sfeer worden van te voren de muziek en sfeerwensen met elkaar doorgenomen en is er gelegenheid om een favoriete toplijst af te geven. Met deze wensen als leidraad en zijn vermogen om zich te laten inspireren door de aanwezige gasten wordt het echt een uniek feest en worden er vele herinneringen gemaakt.

Neem contact op met DJ4ALL en kijk of jullie datum nog vrij is. Is Patrick jullie DJ op het eerst volgende feest?

p.s. Patrick kan jullie ook adviseren omtrent andere professionals, locaties en disciplines uit de markt!

DJ4ALL is voor het derde seizoen dé DJ show van het populaire TV programma “Married at first sight” wat uitgezonden wordt op RTL4. Een miljoenen publiek geniet wekelijks van het enthousiasme van DJ Patrick tijdens de feesten van de kersverse getrouwde koppels.

DJ4ALL maakt er écht een feest van!