Droomdag Weddingplanner

Wordt jullie dag een Droomdag?

YES, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd met jullie verloving en wat een leuk vooruitzicht dat jullie de rest van jullie leven met elkaar willen delen. Maar zo’n bruiloft plannen, dat is best een klus, maar wel een hele leuke klus natuurlijk. Er zijn zo veel mogelijkheden tegenwoordig, zo veel verschillende leveranciers, zo veel stijlen, het lijkt soms oneindig en hoe weet je nou wat of wie er bij jullie past.

Droomdag kan jullie helpen! Ik, Luciënne te Brinke, heb ontzettend veel passie voor bruiloften en help jullie heel graag met het plannen van jullie Droomdag. Ik kan jullie ondersteunen bij de gehele planning, als ceremoniemeester, tijdens een adviesgesprek of voor de styling van jullie dag.

Samen gaan wij aan de slag, jullie bepalen hoe jullie dag eruit komt te zien en ik ondersteun, inspireer en adviseer jullie over alle mogelijkheden. Geen stress, geen slapeloze nachten maar genieten van zowel de voorbereidingen als de dag zelf.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan een kijkje op mijn website of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.