DROOM Wedding

De organisatie van je bruiloft is een hele klus. Een superleuke klus, dat natuurlijk wel. Maar waar moet je beginnen? Hoe pak je het aan? DROOM Wedding helpt je daarbij.

DROOM Wedding zorgt voor een hippe & unieke droombruiloft waar jij en jullie gasten voor 100% van kunnen genieten. Helemaal volgens jullie wensen!

DROOM Wedding regelt jullie bruiloft precies zoals jullie dat willen. Van de organisatie tot de styling, alles is mogelijk. Jij mag het zeggen!

DROOM Wedding staat voor persoonlijke aandacht, uitdaging, lef en service. De stijl van DROOM Wedding is trendy, modern en romantisch met een bohemian touch.

De organisatie van je bruiloft geef je niet zomaar uit handen. Daarom maak ik eerst graag uitgebreid kennis met jullie. Tijdens dit gesprek wil ik van alles weten. Wat zijn jullie wensen voor deze bijzondere dag? Welke ideeën hebben jullie? Waar dromen jullie van? En wat is jullie budget? Ook kijken we of er een persoonlijke klik tussen ons is. Want dat is minstens zo belangrijk. Uiteraard is dit kennismakingsgesprek geheel kosteloos en vrijblijvend.