Goochelaar Tim Horsting

Een goochelaar is dé ideale toevoeging op uw bruiloft, interactief, humoristisch en stijlvol vermaak dat overal kan worden ingezet. Geschikt voor alle leeftijden en 100% mobiel.

Als goochelaar loop ik rond en vermaak ik de gasten. Mijn stijl is een unieke combinatie van vingervlugheid, mentale magie, een tikkeltje rock’n roll en heel veel interactie en humor. Mijn trucs zijn niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven.

Op aanvraag kan ik een speciale act act brengen waarbij ik de trouwringen laat verdwijnen en op een héél bijzondere plek weer laat verschijnen. Neemt u contact met mij op voor de mogelijkheden.

Over Mij

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters enevenementen door heel Europa. Op TV met Uri Geller, overleefde diverse gevaarlijke recordpogingen en speelde twee jaar als “Magische Ali” in de Efteling. In 2017 verzorgde hij meer dan 70 optredens in Dubai. Momenteel is hij de huisgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.