Hulshof Bruidscouture

Atelier

Onder het motto: ‘Niets is zo persoonlijk als het uitzoeken van uw droomjapon’, begon Agnes Hulshof twintig jaar geleden haar eigen bruidsatelier. Het bruidsatelier is gericht op de speciale wensen van de aanstaande bruid en haar familie. Daarnaast richt het bruidsatelierzich op de laatste trends binnen de bruidsmode.

Het onderscheid tussen Atelier Agnes Hulshof, nu Hulshof Bruidscouture, en andere bruidsmodezaken is dat de bruidsmode van het atelier van hoge kwaliteit is. Door deze aanpak weet het bruidsatelier voor alle klanten de wensen op perfecte wijze te vervullen. Juist voor specifieke wensen is het atelier bij uitstek geschikt voor u als bruidsmodezaak.

Bovendien is het atelier de motor achter Hulshof Bruidscouture. Als een japon moet worden aangepast aan het figuur van de bruid, dan wordt deze uitsluitend afgespeld door een gediplomeerde coupeuse.

De bruidsmode die Atelier Agnes Hulshof levert, dan wel voor de bruid op maat maakt door eventuele aanpassing op maat, hebben allemaal één voornaam doel en dat is zorgen dat de bruid op haar mooiste dag in haar leven straalt.

© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi