Ibrahim Tosun Suits

Komt de mooiste dag van uw leven er aan en gaat u trouwen? Daar hoort uiteraard een uniek trouwpak bij. Dan zit u bij Ibrahim Tosun helemaal goed!

Wij zorgen ervoor dat u zich onderscheid van alle andere gasten. Het enige wat u hoeft te doen is uw getuigen, moeders, vaders of eventueel vrienden op een gewenste dag en tijdstip bij elkaar verzamelen voor “The Special Experience”.

Onze travellingtailor komt graag bij u aan huis om uw trouwpak aan te meten. Dit wordt gedaan in uw eigen vertrouwde omgeving, omringd door uw familie en vrienden. De service van onze travellingtailor is geheel kosteloos bij aanschaf van uw trouwpak op maat. Ibrahim Tosun heeft momenteel meer dan 5.000 stoffen op voorraad in verschillende kleuren en designs. Ieder seizoen wordt de collectie aangevuld met de laatste modetrends en de ceremonial stoffen.

Kies de voering die erbij past of die u mooi vindt. Het is ook mogelijk om hier een foto van uw geliefde te plaatsen. U heeft keuze uit tal van knopen die erbij passen en uiteraard kunt u een kleur kiezen voor het vilt onder de kraag. U kunt het nog verder personaliseren door jullie beide namen in de voering te laten borduren en eventueel de datum in de kraag. Hier kunt u ook de kleur stiksel voor kiezen. De verschillende kleuren stiksels zijn tevens te gebruiken voor het laatste mouwknoopsgat of reversknoopsgat. Kies het model en de pasvorm van uw trouwpak.