Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers

Trouwringen, één van de meest universele symbolen ter wereld. De ronde, ononderbroken vorm van trouwringen, zonder begin, zonder einde, bevestigt dat de liefde tussen twee mensen en het huwelijk oneindig is. Wij bieden een zeer grote collectie trouwringen in verschillende stijlen en prijsklassen zoals Staal, Titanium, Palladium, Witgoud, Geelgoud, Roségoud, Bicolor, Carbon, Tungsten en Zilver, met of zonder briljant. Ook is het mogelijk om zelf jullie trouwringen te ontwerpen.

Met het hart gekozen met de hand gemaakt. Elke trouwring die wij maken is bijzonder. Met trots tonen wij graag onze collectie.

Wij hopen onze passie die wij voelen voor de trouwringen op jullie te kunnen overbrengen zodat je geïnspireerd raakt de unieke trouwring te vinden om de liefde voor elkaar te bezegelen.

Wij vervaardigen uw trouwringen in eigen atelier. Dit verzekerd je niet alleen van een hoge kwaliteit maar ook van de best mogelijk prijs. Het uitzoeken van jullie trouwringen is een belangrijk moment, tijdens de voorbereiding op je trouwdag. Trouwringen vormen een bijzondere herinnering aan deze mooie dag in jullie leven. Het symboliseert de ware liefde. Daarom is het uitzoeken van de perfecte trouwringen zeer belangrijk. Jullie wensen staan bij ons centraal.

Tevens ontvangen jullie nu 15% extra korting op onze ambachtelijke gouden trouwringen.

Maak samen vrijblijvend een afspraak, wij adviseren jullie graag.

www.uwtrouwringenspecialist.nl/contact/