Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Prachtig en modern hotel in Deurne

Welkom bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe. Dankzij de unieke ligging op een 15 hectare groot park en omgeven door schitterende landschap, is het hotel in Deurne de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg.

Voormalig klooster

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe heeft op 2 juni 2017 haar deuren geopend. Het nieuwe 4-sterrenhotel was oorspronkelijk een klooster, maar is na een grondige verbouwing omgetoverd tot een modern en luxe hotel. Door de groen rijke omgeving en luxe hotelfaciliteiten bent u verzekerd van een ontspannen verblijf.

Naast luxe hotelkamers beschikt het hotel over een culinaire hotspot. In het sfeervolle restaurant Bar Bistro DuCo by Fletcher kunt u heerlijk vertoeven na een actieve dag en geniet u van producten uit de Peelstreek.

Veelzijdige omgeving

De perfecte ligging van Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe en het culturele centrum van de Peel maken het hotel de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Ook liefhebbers van cultuur en stad kunnen hun hart ophalen in dit hotel, want de gezellige stad Eindhoven ligt op een steenworp afstand.

Ons team heet u van harte welkom!