Koningkaart

Nieuwe trend voor 2019: spetters en waterverf!
De nieuwste trend in trouwkaarten van 2019? Daar is bij ons geen twijfel over mogelijk! Wij gaan voor heel veel spetters, het liefst in goud, zilver of rosé en dan in combinatie met een waterverf achtergrond.
Zo wordt iedere kaartje echt een feestje. Vind je een andere stijl leuk? Je kunt de spetters ook zelf toevoegen, daarmee wordt iedere trouwkaart een mooi aantrekkelijk geheel.
DIY labelkaarten voor de creatieveling

Willen jullie een trouwkaart die net iets anders is dan andere trouwkaarten? Overweeg dan eens om een aantal tekst- of fotolabels bij de trouwkaart te bestellen. De DIY labelkaartjes moeten nog wel even zelf gesneden worden. Vervolgens maak je er een gaatje in, doe je er een touwtje omheen en klaar is Kees!

Trouwhuisstijl: alle kaarten in dezelfde stijl

Om je bruiloft helemaal af te maken, heeft Koningkaart een aantal trouwkaarten uitgewerkt tot complete kaartsetjes. Want hoe leuk is het om al het drukwerk voor je bruiloft in één stijl te hebben? Mooie save the date kaarten, inlegkaartjes, menukaarten, tafelkaartjes en bedankkaarten in hetzelfde thema als de trouwkaarten. Zien jullie de perfecte trouwkaart maar is hier geen save-the-date kaart van? Neem contact met ons op en we maken hier een ontwerp bij in dezelfde stijl.

Zelf je trouwkaarten ontwerpen

Zijn jullie super creatief en willen jullie graag een originele trouwkaart? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om zelf je eigen kaarten te maken. Er is keuze uit tientallen illustraties, achtergronden en lettertypes. Zijn jullie helemaal tevreden met je eigen creatie? Bestel dan een proefdruk en ontwerp er ook gelijk een sluitsticker bij om het geheel helemaal af te maken. Succes!