Lace Music

Lace brengt pure en akoestische livemuziek op iedere gelegenheid.

Klein en intiem of verrassend vol, maar altijd gepast!

Het duo bestaande uit zangeres Romy en gitarist Michaël is gespecialiseerd in het brengen van sfeermuziek. Op een prettig volume passeren mooie, herkenbare liedjes de revue zonder de verstaanbaarheid van de gasten te beïnvloeden. Zo ontstaat een fijne ambiance waarbij iedereen kan genieten van de muziek én het samenzijn.

Het repertoire beslaat meer dan 260 liedjes in verschillende genres reikend van de sixties tot de laatste top 40 hits. Daarnaast bieden ze de mogelijk verzoekliedjes in te studeren voor een extra persoonlijke touch. Als professioneel muzikanten speelt het duo al ruim 11 jaar op diverse gelegenheden als huwelijksceremonies, recepties, bedrijfsborrels, diners en jubilea. De heldere zangstem van Romy gecombineerd met het virtuose gitaarspel van Michaël omarmen de setting en zorgen voor een gezellige, ongedwongen sfeer op de achtergrond of desgewenst meer up tempo op de voorgrond.

Eventueel is Lace uit te breiden met percussie en bas onder de naam Lace & Cotton. Door toevoeging van de ritme sectie krijgt het geluid net wat meer body waardoor het uitnodigend wordt om te dansen terwijl het akoestische karakter behouden blijft.

Verstaanbaar praten blijft gegarandeerd.

Romy en Michaël brengen hun muziek met toewijding en zien uitdaging in het uitkleden van liedjes tot een akoestisch versie ondergedompeld in hun eigen sound. Ze voelen zich gezegend van hun passie hun beroep te hebben kunnen maken. Graag komen ze die passie met u delen!

© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi