Let’s pop the love

Hartelijke Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Over een tijdje zeggen jullie JA ten overstaan van jullie dierbaren. Uit liefde voor elkaar gaan jullie deze bijzondere verbindtenis aan. Wow, een heel bijzonder moment. De datum staat misschien al vast, en mogelijk zelfs de locatie. Plannen zijn er in ieder geval genoeg. Jullie hebben besloten de bruiloft zelf te gaan organiseren en zijn daar volop mee bezig. Met zoveel informatie die er te vinden is moet dat toch lukken?
Toch merken jullie dat het best lastig is. Er zijn zoveel keuzes die er gemaakt moeten worden. En er is zoveel informatie die je tegenkomt. Je wilt enerzijds het beste en anderzijds wil je ook keuzes maken. Jullie vinden het lastig om de ideeën concreet te maken.
Ik geloof dat jullie mooiste dag begint bij jullie persoonlijke plan. Dat het echt een dag wordt van jullie samen. Waar jullie beide wensen naar voren komen waardoor jullie ook daadwerkelijk je mooiste dag gaan krijgen.
Ooit zei iemand tegen mij “Een slecht plan met een goede uitvoering, blijft een slecht plan” en daar ben ik het mee eens.
Ik geloof erin dat jullie bruiloft pas echt jullie mooiste dag wordt als jullie het helemaal vormgeven zoals jullie dat willen. Dit begint met samen creatief nadenken, vragen stellen, doorvragen, plan aanscherpen en keuzes maken. Ik help jullie hier heel graag bij.
Zou je ook graag hulp van mij willen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag om jullie ideeën naar voren te laten komen en de plannen concreet te maken. Dit kan online of via een persoonlijk gesprek.
Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik hoop van je te horen.
© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi