Lonneke Fotografie

Staan jullie op het punt te gaan trouwen? Maak dan kennis met Lonneke Fotografie voor een persoonlijke en creatieve bruidsreportage!

 

Kennismakingsgesprek

Graag nodig ik jullie uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk om te horen wat precies jullie wensen zijn en wat jullie van een bruidsfotograaf verwachten.
Verder denk ik ook graag mee over de praktische invulling en help jullie op weg om de juiste keuzes te maken.
Op de huwelijksdag ben ik continue bij jullie in de buurt, daarom is het erg belangrijk dat het tussen ons klikt, zodat jullie je lekker op je gemak voelen. Des te leuker worden de foto’s!
Verder bespreken we de mogelijkheden van het trouwalbum en eventueel andere producten die ik aanbied zoals het verzorgen van de uitnodigingen, een aandenken voor de gasten, cadeautje voor de getuigen, etc.

Loveshoot of Pre Wedding Shoot

Om alvast een voorproefje te nemen op jullie bruidsreportage plannen we een Pre Wedding Shoot.  Jullie kunnen alvast een keer kennis maken met mijn werkwijze en de foto’s bijvoorbeeld gebruiken voor jullie trouwkaart.

Keuze gemaakt?

Kiezen jullie voor mij? Dan maken we een tweede afspraak om samen te gaan kijken op de locatie waar de reportage gaat plaats vinden. Natuurlijk bespreken we de verdere details en leggen we de boeking vast in een overeenkomst. Tot kort voor de huwelijksdag houden we contact, zodat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Op de dag zelf verlies ik jullie geen moment uit het oog en breng de dag zo compleet mogelijk in beeld.

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi