Otherwize Weddings

“Met veel passie, liefde en oog voor detail organiseer ik jullie droombruiloft in Nederland of op Ibiza!”

Mijn naam is Marion van Zutphen, zelf al jarenlang gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee prachtige zoons. Ik ben gek op mooie bruiloften – van klein en intiem tot heel groots – vooral die met een hele persoonlijke ‘touch’.

Trouwen in Nederland, trouwen in Twente

Opgegroeid en nog steeds woonachtig in het mooie Twente weet ik uit ruime ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. De regio is heel divers, bourgondisch, kent vele mooie trouwlocaties, het gastheerschap staat op hoog niveau, de trouwbranche is sterk vertegenwoordigd en – last but not least – we weten hier heel goed hoe we een feestje moeten bouwen. Ik prijs mijzelf dan ook heel gelukkig dat ik zoveel toppers tot mijn fijne netwerk mag rekenen en in in het mooie Twente bruiloften mag organiseren. Trouwen in Twente is een beleving op zich.

Natuurlijk behoort trouwen in heel Nederland tot de mogelijkheden en sla ik graag mijn vleugels uit, maar vooral in het oosten des lands – in Twente, Salland en de Achterhoek – ben ik het meest vertrouwd.

Trouwen op Ibiza

Trouwen op Ibiza is een droom voor velen! Een droom die waar kan worden gemaakt. Een bruiloft in het buitenland vraagt wel wat meer regelwerk en organisatietalent dan een bruiloft in eigen land, maar je krijgt er zoveel voor terug.

Ibiza is heerlijk! Ik heb het eiland lang geleden in mijn hart gesloten en nooit meer losgelaten. Gelijk al toen ik voor de allereerste keer mijn voet aan de grond zette, was ik heel snel verkocht. Ibiza pakte mij en ik voelde me er gelijk thuis. Wat een heerlijke sfeer is er voelbaar en wat een prachtig eiland is het toch. En dan die temperatuur!