Paul van der Wal Fotografie

Dit is Paul

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! 
Ik ben Paul van der Wal, vakfotograaf uit Zwolle die staat voor hoogwaardige kwaliteit. Het is mijn passie om emoties op een mooie manier voor altijd vast te leggen. Verder ben ik een open en vrolijk persoon, pasgetrouwd en vader van twee prachtige jochies.

Een echt mensen-mens

Het werken met mensen vind ik het allerleukste dat er is. Ik geniet er dan ook van om mensen blij te maken met blijvende herinneringen in de vorm van foto’s. Foto’s met echte emoties, voor mij bestaat er geen mooier werk. Overal waar ik ben observeer ik mensen en kijk ik naar het licht en in welk perspectief ik deze mensen zou kunnen fotograferen, zodat ze een karakteristiek onderdeel van het geheel worden. In welke omstandigheden mensen ook verkeren, er is altijd wel iets te vinden dat mij opvalt of interesseert.

Hoe mijn fotografiepassie begon

​Na het jarenlang fotograferen van allerlei onderwerpen op amateurniveau, besloot ik in 2006 mijn eerste digitale camera te kopen. Vanaf dat moment is mijn passie voor fotografie steeds verder uitgegroeid. ​In 2012, na de nodige fotografie workshops, besloot ik om een opleiding tot vakfotograaf te gaan volgen op de fotovakschool in Apeldoorn, die opleiding rondde ik in 2015 met succes af. Van mijn docent en examinator kreeg ik lovende woorden voor mijn afstudeerproject met het onderwerp babyfotografie. De newborn-foto’s die ik toen maakte vielen erg in de smaak. 

​​Mijn passie voor fotografie komt voor een groot deel uit mijn jeugd. Mijn ouders waren namelijk altijd bezig om alles wat ik als kind meemaakte, vast te leggen.

Mijn specialismen

Toen ik begin 2013 vader werd, heb ik de babyfotografie volledig omhelsd. Een baby is zo lief, zacht en teder en zo mooi om op mijn gevoelige plaat vast te leggen. Babyfotografie is een echt specialisme dat zich met name richt op de slapende baby tussen de vijf en twaalf dagen oud. Omdat een baby’tje dan nog veel slaapt of erg ontspannen is, is hij of zij gemakkelijk in verschillende houdingen te fotograferen. Ook zijn ze op deze ‘leeftijd’ minder gevoelig voor licht.

Graag maak ik indrukwekkende portretfoto’s waarin ik het mooiste en krachtigste van mensen naar boven haal met een unieke achtergrond of op een bijzondere plek.

Of het nou om een congres, beurs, feest of bedrijfsuitje gaat; bij het organiseren wil je een fotograaf regelen die alle verwachtingen waarmaakt en de gehele gebeurtenis van begin tot eind goed vastlegt. Met mijn eventfotografie komt alles dik voor elkaar. De kwaliteitsfoto’s van het evenement zijn goed te gebruiken voor promotie doeleinden.
​
​ In mijn zakelijke fotografie maak ik authentieke foto’s van een bedrijf en de mensen achter het bedrijf. De exclusieve zakelijke foto’s met een persoonlijke tint zorgen voor een hoge klantbeleving en meer verkoopkansen. 

​Als trouwfotograaf leg ik de trouwdag van twee geliefden voor altijd vast in een mooi verhaal met bijpassend boek. Bij mijn trouwfotografie leg ik graag echte emoties vast die in stilstaand beeld voelbaar blijven voor altijd.

Fotograaf in Zwolle met een geheel eigen stijl

Als professioneel fotograaf blijf ik mijzelf ontwikkelen en vernieuwen. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste stijlen, trends, technieken en apparatuur. Daarbij blijf ik trouw aan mijn eigen stijl en handtekening. Welke fotografie ook, is ga altijd voor foto’s waarin mensen overkomen zoals ze zijn. Het is zo waardevol voor nu en later om emoties te vangen in beelden. Het is geweldig om aan de hand van foto’s, gevoel terug te kunnen halen.
Kijk maar eens rustig rond op mijn website.

Graag ontmoet ik jou en kan ik misschien iets voor je betekenen?

Groeten,

Paul

© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi