Serge Smulders Fotografie

Serge Smulders fotografie is van Serge & Wendy Smulders. Op elk moment dat het mogelijk is bekijken wij ons werk en kijken wij hoe het beter kan. “Je bent nooit uitgeleerd!” Samen met de nieuwste technologie halen wij het maximale uit jullie bruiloft. Wij hebben meerdere awards gewonnen met onze trouwfoto’s en hebben een ruime ervaring van meer dan 100 bruiloft.

Serge is de energieke kletsgraage fotograaf die alles tot in de puntje geregeld wil hebben, waar Wendy de kat uit de boom kijkt en er daadwerkelijk voor zorgt dat alles altijd perfect is geregeld en klaar staat als second shooter. Samen vormen we een perfect Yin en Yang duo dat elke dag geniet van het leven.

Onze missie is om jullie een fantastische, mooie en leuke dag te bezorgen met de prachtigste foto’s van jullie bruiloft. Wij gaan met jullie een leuke en ontspannen dag beleven, met veel plezier en lol.

Om aan alle behoeften te kunnen voldoen werken wij met verschillende partners samen. Ook doen wij aan internationale awards mee waar wij al verschillende prijzen bij hebben gewonnen. Zie Awards!

Wil je nog meer weten dan vertellen wij dat graag onder het genot van een kopje koffie bij ons thuis. Mochten jullie interesse hebben in ons werk als fotografen, stuur dan een mail via het contact formulier