SKYFLY we are entertainment

SKYFLY is door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) uitgeroepen tot beste leverancier voor bruiloftsmuziek en heeft al meer dan 20 jaar ervaring. Zij beschikken over meerdere eigen unieke en zeer sfeervolle DJ shows.

Iets te vieren? Met SKYFLY wordt het zeker een feest! Wij werken met topapparatuur en met professionele, ervaren DJ’s en entertainers. De DJ is thuis in alle stijlen en speelt direct in op reacties en wensen van de gasten.

Met o.a. een speciale lichtshow met LED zuilen en LED movingheads, professioneel geluid en een DJ booth met TV erin. Verder zijn de shows strak afgewerkt. De DJ en andere professionals lopen er verzorgd bij, in de stijl van het feest.

Wij zijn bereikbaar via de mail, telefoon en WhatsApp. Binnen enkele uren volgt er een passend antwoord. Alle afspraken worden schriftelijk bevestigd. Bij ziekte beschikken we altijd over een vervangende DJ of entertainer die ook goed bij de wensen past.

Meer weten? Neem snel contact met ons op!

Wij organiseren maandelijks kennismakingsavonden op diverse locaties in Nederland, waar jullie natuurlijk van harte welkom zijn en jullie je kunnen laten overtuigen van de kwaliteiten van SKYFLY. Je kan dan in een persoonlijk gesprek jullie muziekkeuze, (eventuele) openingsdans, favoriete nummers en jullie wensen kenbaar maken. Op deze manier stellen we samen met jou de meest geschikte show samen en matchen we de juiste DJ voor op jullie feest.

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi