Sprekend Anja

Sprekend Anja – voor een buitengewone persoonlijke ceremonie 

Een belevenis die bij jullie past
Trouwen waar en wanneer jullie willen door de trouwambtenaar van jullie keuze, geeft volop ruimte voor eigen inbreng en wensen. Er is heel veel mogelijk, ook bij de officiële onderdelen als het ja-woord, het wisselen van de ringen en het tekenen van de huwelijksakte. Met liefde maak ik er voor jullie een ceremonie van die officieel en persoonlijk tegelijk is.

Een unieke ceremonie
Doordat er zoveel aandacht is voor alles wat jullie als koppel bijzonder maakt, wordt de ceremonie een onvergetelijk en verrassend moment voor jullie als bruidspaar én voor de genodigden. Ik zorg ervoor dat de ceremonie de vorm en uitstraling krijgt die helemaal past bij jullie wensen en bij wie jullie zijn. Zo kun je als bruidspaar genieten van alles wat er met jullie en om jullie heen gebeurt, inclusief alle gevoelens en emoties die daarbij horen. 

Een persoonlijk verhaal
Jullie verhaal over het leven, de liefde en jullie toekomstdromen geef ik vorm in een persoonlijke speech, symboliek en rituelen. Zo geef ik jullie een onvergetelijke start van jullie huwelijk, waarvan iedereen lang zal nagenieten.