Tailormade Suits Arnhem

Een pak op maat wordt gezien als de hoogste graad van formele kleding voor de man, omdat u zowel het doek, de snit en het model van het maatpak zelf kan bepalen. Bij TailormadeSuits is het voor iedereen mogelijk om een pak te laten maken. Maar wat houdt het precies in om een pak op maat te laten maken? Maatkleding zet zich af tegen confectiekleding. U kiest uw eigen stof, snit, model en opties.

TailormadeSuits heeft de meest uitgebreide stoffencollectie van Nederland. Uiteenlopende stoffen van verschillende Italiaanse en Engelse ateliers vormen de basis voor het maatpak. TailormadeSuits biedt 2.500 verschillende stoffen voor het maatpak en 1.500 stoffen voor het maathemd aan, gesorteerd op kwaliteit en exclusiviteit.

Wanneer u een geschikte stof heeft gevonden, kunt u aan de hand van deskundig advies het model van het maatpak en maathemd bepalen. U kiest onder andere de kleur knoopsgaten, de binnenvoering, het aantal knopen op het jasje, de afwerking van de zakken en een borduursel (naam, trouwdatum, etc.) in het colbert.