Tinus maakt ’t mooi!

Geef sfeer aan jouw eigen feestje

TINUS verzorgt metamorfoses van ruimtes, permanent, maar ook tijdelijk, van pril idee tot concrete uitvoering.

TINUS creëert en realiseert stylingconcepten voor feesten, evenementen en bruiloften. Ben je op zoek naar iemand die bijvoorbeeld op locatie jouw bruiloft voorziet van de juiste sfeer, jullie bedrijfs-kerstfeest of een opening feestelijk aankleed. Ik ontzorg en zorg voor de juiste tools of de volledig aankleding van de ruimte, zodat jouw feest de juiste gewenste sfeer krijgt. Ik geef vorm aan jouw idee en heb daarbij oog voor detail. De sfeer die ik neerzet is gezellig, origineel, inspirerend, eigentijds en altijd stijlvol, kortom de ‘echte’ TINUS-sfeer!

Wil je hulp bij het MOOI! maken van jouw feestje? Ik maak graag vrijblijvend kennis om te ontdekken wat jouw wensen zijn.

Na de eerste kennismaking zoek ik de juiste beelden en voorbeeldmaterialen die bij jouw vraag passen, een combinatie van meubilair & decoratie wordt gemaakt. Ik maak een plan op maat die aansluit op jouw persoonlijke ideeën en budget.

In een vervolgafspraak laat ik jou vast van de sfeer proeven middels een kleine presentatie inclusief een bijpassend moodboard.

Indien gewenst maak ik een offerte op maat voor het uitwerken van een eventuele 2D en/of 3D visualisatie van de ruimte.

Met deze tekeningen geef ik een duidelijk beeld wat waar moet gebeuren en een indruk hoe het een en ander er uit komt te zien.

Hoe groot of klein de vraag ook is, ik zet graag de grote lijnen voor jou uit. TINUS denkt en voelt met je mee om zo het juiste WOW effect te bereiken.

Geen vraag en opdracht is hetzelfde, TINUS komt graag vrijblijvend bij je langs voor een intakegesprek, om samen jouw wensen te realiseren.