Verbonden Woorden

Verbonden Woorden, voor mensen die verbonden willen worden. 

Trouwambtenaar Kyra van Wirdum sluit vol enthousiasme huwelijken tussen alle mensen (mits wettelijk toegestaan) dus ook man-man, vrouw-vrouw, koppels die polyamoreus of monogaam zijn en alles wat daar tussenin zit. Love is Love en dat mag op geheel eigen wijze gevierd worden.

Als zelfstandig B.A.B.S. is Kyra al maanden voor de grote dag betrokken bij het vormgeven van jullie trouwplannen. Zo weet je ruim op tijd of er een klik is en heb je zekerheid wie jullie belangrijke moment zal leiden. 

Ze neemt alle tijd voor het vormgeven van mooie ideeën voor jullie ceremonie. Haar ceremonies zijn puur maatwerk. Het kan uiteenlopen van eenvoudig en traditioneel tot uitbundig en extravagant. Iedereen is anders en heeft andere wensen, dat is nou juist het leuke! Zijn jullie iets bijzonders van plan? Bijvoorbeeld trouwen in een luchtballon, een themahuwelijk, binnenrijden op een paard (of iets met meer PK’s) of in het buitenland? Kyra is overal voor in en zorgt er graag voor dat het puur jullie moment zal zijn. Want dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Verbinding! Dat jullie, jullie liefde kunnen vieren op zo’n manier dat het echt bij jullie past!