Videodynamics

Mijn naam is Boy Linders, 33 jaar en woonachtig in Elst. Ik zit nu bijna 4 jaar in de bruidsvideo’s en doe dit naast mijn full-time baan in de IT.

Videodynamics is een kleine eenmans onderneming die in 2014 is begonnen in het maken van bruidsvideo’s. Met als 2015 en 2017 een volgeboekt jaar.

Het filmen hoeft niet te stoppen bij het diner! Het is mogelijk om alles vast te leggen van het aankleden tot en met het grandioze feest wat jullie in petto hebben voor jullie gasten.

Hier een reactie van een bruidspaar;

Ik heb getwijfeld of we wel of niet voor een videograaf moesten kiezen. Maar ik ben zo blij dat we dat uiteindelijk wel hebben gedaan. En vooral dat we voor Videodynamics hebben gekozen. Boy is niet alleen een fantastische videograaf, maar ook een hele leuke en lieve man! Toen we de film keken waren er momenten dat de tranen in m’n ogen sprongen, er waren beelden waarbij ik weer moest glimlachen, momenten dat ik dacht, oh ja, dat is waar ook en beelden die een grote glimlach op mijn gezicht toverden. Maar bovenal heb je de sfeer exact weten te vangen en heb je ons sprookje perfect in beeld gebracht. We zijn zo blij dat je ons sprookje hebt begrepen! Dank je wel Boy voor je deskundigheid, vrolijkheid en de wijze waarop je onze dag hebt vastgelegd! Liefs, Mr&Mrs Schiks

© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi