Weddingfilmer.nl

Welkom bij weddingfilmer.nl

Leuk dat jullie gaan trouwen en interesse hebben om een video of een clip te laten maken. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor het maken van een onvergetelijke bruidsvideo. Jullie zijn van harte welkom in onze studio voor een oriënterend gesprek. Natuurlijk kun je ook mailen of bellen maar wij maken graag ons huiswerk, dus bellen of een persoonlijk contact heeft de voorkeur.

Het team:

Frans Tomeij

Cameraman/Editor

Begonnen met mijn eerste Sony Triniton set. Zwaar beladen met losse recorder op tape en een videocamera. Terwijl iedereen nog op smalfilm filmde, maakt ik de overstap naar het medium VIDEO. Het woord clip bestond niet. Je had een trouwfilm van maar liefst 2 uur ! Nu jaren later, nog steeds enthousiast en bevlogen in de techniek, het editen en de vormgeving.

Dominique Tomeij

Cameravrouw / Same Day Editor / Webdesign

Dominique is na haar studie art & design aan het Grafisch Lyceum Rotterdam, nu 3e jaars student paraveterinair. Inmiddels na vele bruiloften second shooter nu een volwaardig first shooter en dus ook solo op pad. Hierdoor kunnen wij meerdere opdrachten op 1 dag aannemen.

Maxime Tomeij

Cameravrouw / Editor

Mede verantwoordelijk voor de montage en ook help ik met filmen indien er met twee camera’s gefilmd moet worden. Naast mijn filmdrive, die er al vroeg inzat, kijk ik graag naar series en werk ik aan mijn studie.

© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi