YourWeddingPhotos

Even voorstellen: Peter Lammers

Ik ben fulltime bruidsfotograaf, #vadervandriedochters en partner van Corine, die naast de zorg voor het gezin zelf ook fotografeert én het office management van YourWeddingPhotos verzorgt. In het trouwseizoen, elk jaar van april tot november, is het voor ons erg druk en ben ik in de weekenden meestal aan het werk of aan het reizen. De spaarzame tijd die dan overblijft breng ik graag door met Corine en onze drie dochters Maite (9), Julie (6) en Vieve (3).

Jarenlang heb ik fotografie gecombineerd met een baan bij ‘grote internationale bedrijven’. Een paar jaar geleden heb ik er voor gekozen om alleen met fotografie ‘verder te gaan’. Ik vind het leuk om mensen blij en gelukkig te maken met fotografie. Of dat nou is door het afleveren van een mooi trouwalbum met foto’s of door het delen van mijn kennis in workshops.

Ik wordt blij van: foto’s met veel emotie, mountainbiken in een gebied waar je urenlang niemand tegenkomt, sportieve activiteiten met mijn meiden, zoet bokbier in de herfst en vintage port op een winteravond.