Maak van jullie bruiloft een droombruiloft!

Daar stonden ze dan, november 2013, met een grote cheque in hun handen. Marco en Mascha hadden een droombruiloft gewonnen. Wat onwerkelijk! Een maand eerder vonden ze een uitnodiging tussen de post. Een uitnodiging voor het Wishes Event, waarvan Mascha alweer was vergeten dat ze zich had aangemeld. Er waren al een aantal zaken geregeld voor hun bruiloft, maar ze konden toch ook nog wel wat tips en adviezen gebruiken. En uiteindelijk gaan ze naar huis met de hoofdprijs!

Willen jullie er dit jaar bij zijn? Het wordt een erg leuke dag met veel waardevolle informatie, leuke gesprekken en echte inspiratie. Daarna kunnen jullie zomaar in de halve finale terechtkomen en uiteindelijk in de finale. Het is een dag die leuk is voor de aanstaande bruid en bruidegom! Voor iedereen die van hun bruiloft een droombruiloft wil maken. Wij vinden het zonde als jullie na jullie bruiloft denken: ‘Hadden we dit van tevoren maar geweten.’ Of ‘Hadden we dat maar anders gedaan.’ Dit willen we voorkomen en daarom organiseren we het Wishes Event ook in jullie regio, zodat we jullie ontzettend veel tips, adviezen en inspiratie kunnen geven. Komen jullie ook?

trouwplannen? Zij wonnen hun bruiloft bij wishes and weddings

Meld je hier aan voor het Wishes Event in jullie regio:
(En wie weet mogen jullie er gratis naar toe!)

LET OP: kosten zijn 12,50pp. Je komt samen met je partner.
Deze week wint één bruidspaar twee gratis uitnodigingen. Alle aanmeldingen dingen mee. Heb je al betaald? Dan ontvang je je geld terug. 

Top 3: Waarom naar het Wishes Event in jullie regio?

 • Tips, adviezen en inspiratie

  Of je nu nog veel moet regelen of al veel beslissingen hebt gemaakt: op het Wishes Event ontvangen jullie veel tips, adviezen en inspiratie. Waardevolle informatie waardoor je de puntjes op de i kunt zetten en van jullie bruiloft een droombruiloft kunt maken!

 • Trouwbeurs, maar dan anders

  Het is een soort trouwbeurs, maar dan totaal anders. Dit is een event waar de bruidegom ook graag mee naartoe gaat! Het is een dagje uit. Niet slenteren langs allerleid stands, maar op een leuke manier een dag bezig zijn met jullie bruiloft. Samen!

 • Prijzen!

  En natuurlijk zijn er veel prijzen! De kans is erg groot dat jullie met een leuke prijs naar huis gaan. En natuurlijk de kans op de hoofdprijs: 10.000 euro voor jullie bruiloft. Je weet ooit nooit….

26 okt

Voor alle bruidsparen uit regio Noord organiseren wij het Wishes Event bij de Havixhorst in De Schiphorst op zondag 26 oktober 2014, van 12.30 tot 17.30.

15 nov

Voor alle bruidsparen uit regio West organiseren wij het een Wishes Event bij NH Marquette in Heemskerk op zaterdag 15 november 2014, van 12.30 tot 17.30.

16 nov

Voor alle bruidsparen uit regio Zuidoost organiseren wij ons Wishes Event bij Kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther op zondag 16 november, van 12.30 tot 17.30.

23 nov

Voor alle bruidsparen uit regio Oost organiseren wij het Wishes Event bij Landgoed Rhederoord in De Steeg op zondag 23 november 2014, van 12.30 – 17.30.

30 nov

Voor alle bruidsparen uit regio Zuidwest organiseren wij het Wishes Event bij Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest op zondag 30 november 2014, van 12.30 – 18.00u.

Top 3: Uitspraken over het Wishes Event 2013

 • "Enige beurs met potentie"

  “Zonder het Wishes Event zouden wij nooit zo ver zijn gekomen met het organiseren van een romantische mooie bruiloft. Wij hebben ook niet voor niks ook echt van vier partijen gebruik gemaakt. Als we over deze partijen buiten het Wishes Event om gehoord hadden, dan zou het erg onzeker zijn geweest dat we ze ook echt hadden ingezet. We hebben alles nu van dichtbij mee gekregen, het voelt betrouwbaar aan en we hebben dingen gezien die we niet op andere bruidsbeurzen hadden gezien. Bij het Wishes Event wordt je echt letterlijk in de watten gelegd, zelfs mijn, toen nog aanstaande, man heeft er nog steeds lof over.
  Van alle trouwbeurzen die wij bezocht hebben is dit de enige beurs waar we ook echt contact gelegd hebben. Mijn inziens is het Wishes Event de enige beurs met potentie.” – Bas & Renate
  trouwplannen? Wishes Event3

 • "Verzekerd van betrouwbare bedrijven"

  “Tijdens onze zoektocht naar professionele en betrouwbare bedrijven heeft Wishes and Weddings ons heel erg geholpen. Handig gesorteerd op product konden we snel bedrijven vinden op de website. Het fijne is dat je vooraf weet dat het betrouwbare bedrijven zijn. Ook op het Wishes Event! Eindeloos zoeken is dus niet nodig.” – Mark en Alieke

 • "Erg leuke dag"

  “Het was leuk dat wij voor het Wishes and Weddings event uitgenodigd waren. Het is een unieke ervaring om zo nog meer in contact met bedrijven te komen die iets tijdens de bruiloft van betekenis kunnen hebben. Het was leuk om zo’n dag mee te mogen maken.” – Mike en Nancy

  referentie Wishes Event

Meld je hier aan voor het Wishes Event in jullie regio:
(En wie weet mogen jullie er gratis naar toe!)

LET OP: kosten zijn 12,50pp. Je komt samen met je partner.
Deze week wint één bruidspaar twee gratis uitnodigingen. Alle aanmeldingen dingen mee. Heb je al betaald? Dan ontvang je je geld terug. 

9,2
het cijfer van bruidsparen voor het Wishes Event 2013
0
andere trouwbeurzen zoals het Wishes Event
120
uitnodigingen per Wishes Event
5
aantal Wishes Events dit jaar