Binnenpretje

Het overkomt je allemaal weleens dat je een binnenpretje hebt. Je wilt eigenlijk delen met iedereen waarom je moet lachen, maar het is alleen te snappen als de ander ook meemaakt waarom gelachen wordt. Vandaag had ik ook een binnenpretje…

witte-druiven

Auteur: Susan Teunissen van Susil’s Bruidsatelier

Vandaag bracht ik een pakketje weg bij de lokale supermarkt. Terwijl ik in de rij stond te wachten keek ik naar links waar ik een dame op leeftijd naar de inpak balie zag lopen. Ze had een kartonnen doosje waarin druiven zaten. Ze zette dit neer en pakte een stukje cellofaan. De eerste glimlach verscheen al op mijn mond; Het doorschijnende stukje plastic dat ze pakte was veel te klein om het doosje mee in te kunnen pakken. Zelf realiseerde ze dit volgens mij nog niet want ze was druk met het plastic in de weer. Daarna kwam mijn echte binnenpretje; Alle moeite die ze deed om de druiven in te pakken terwijl deze zelf ook al van een plastic cellofaan voorzien waren. De ontvanger van het cadeau krijgt dus een doos met druiven ingepakt in plastic en na het openmaken zit er ook nog eens, heel verrassend, een plastic doorschijnend papiertje om de druiven heen. Uiteraard is het super lief dat ze zo haar best doet voor iemand om het dubbel in te pakken, want het kostte haar toch echt wel wat moeite.

Kleine dingetjes waar je om moet lachen, wat zijn ze toch bijzonder. Binnenpretjes zullen de bruiden ook hebben op hun trouwdag; een gedachte die met je aan de haal gaat op een onwillekeurig moment….koester ze en geniet ervan. Combineer ze met de voorpret die je al hebt voorafgaand aan de bruiloft en je hebt echt iets om van te genieten.

Waar ik ook blij van word is het bedenken van ideeen voor events die gaan komen. Zo staan wij 22 oktober op het Wishes Event bij de Vanenburg te Putten. Nu werd ik dus , samen met de mede deelnemers aan dit event, door de organisatie uitgedaagd om een blog te schrijven. Bij deze heb ik de uitdaging dus aangenomen. Op het wishes event gaan wij een workshop organiseren en alleen al het bedenken van het concept bezorgt mij dus ook een glimlach op het gezicht. Binnenpretjes en voorpret het geeft je energie om iets te organiseren op een wijze die bij jezelf past. Onze bruiden willen een huwelijksfeest waarover gesproken wordt. Susil’s wil ook graag iets vernieuwends laten zien en dat gaan we op de Vanenburg dan ook doen.
Het zal echt een unieke workshop zijn waarbij we een indruk geven van ons bedrijf, maar op originele wijze. Een aantal trefwoorden voor de workshop zijn: bruidsjurken – modellen – quiz – kennis –  knipoog – Susil’s – bruiden. ALs je meer wilt weten dan adviseer ik je van harte om  naar het Weddings and Wishes EVENT te gaan. Zeker ook om alle andere inspirerende standhouders te ontmoeten. Voor meer informatie over de beurs en kaarten klik hier: wishes and weddings. Houd onze facebook pagina in de gaten om kaarten voor het EVENT te kunnen bemachtigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.