ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Bruidsdecoratie

Je zult het al vaker hebben gelezen bij ons: de details maken het verschil. En dat geldt dus zeker voor bruidsdecoratie. Als je even Googled op ‘bruidsdecoratie’ krijg je vanzelf ontzettend veel inspiratie om jullie bruiloft net dat beetje extra mee te geven. Bij bruidsdecoratie kun je bijvoorbeeld denken aan het versieren met bloemen. Het gangpad, in en om het huis, de kerkbankjes, de stoelen van het gemeentehuis. Noem maar op. Maar bij bruidsdecoratie kun je ook denken aan andere artikelen, zoals een rode loper met jullie namen erop. Of ballonnen aan alle bomen. Dit is trouwens een onderdeel wat je voor een groot deel kunt overlaten aan je ceremoniemeester. Aangezien je verder van A tot Z weet hoe je bruiloft verloopt, kan het erg bijzonder zijn dat je op deze manier toch verrast wordt met bruidsdecoratie.

Tafeldecoratie

Wat we zelf een heel mooi extraatje vinden, is tafeldecoratie. Jullie en jullie gasten zitten aan aantal keer per dag aan een tafel: ’s ochtends bij de voorbereidingen, tijdens de ceremonie, bij het diner. En ook ’s avonds staan er vaak toch een aantal tafels in de feestzaal; genoeg gelegenheid voor tafeldecoratie. Mooie tafeldecoratie kan zeker een bijdrage leveren aan een bijzondere sfeer. Denk aan papieren hartjes, kleine kaarsjes en liefdesboodschappen. Er is genoeg tafeldecoratie te bedenken voor jullie bruiloft!

Bellenblaas bruiloft

Sommige bruidsparen hebben een echte ‘bellenblaas bruiloft’. Je kunt natuurlijk gewone bellenblaas kopen in winkel om de hoek. Het is dan wel leuk om het briefje erom heen te vervangen door een brief met een persoonlijke tekst, ‘bellenblaas bruiloft Jan en Fanny’. Meer er bestaan ook bedrijven die speciale bellenblaas hebben, zoals Danta’s Import. Dat kan weer net dat beetje extra zijn, wat jullie bellenblaas bruiloft bijzonder maakt. Ook leuk trouwens als tafeldecoratie! O ja, en ook een bellenblaas bruiloft is leuk voor de ceremoniemeester om te regelen…