ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Bruidsfotograaf

Op bijna elke bruiloft is een bruidsfotograaf aanwezig. Wij vinden het erg vanzelfsprekend dat je kiest voor een professionele bruidsfotograaf, maar we merken dat er toch nog vaak wordt gekozen voor een oom of tante die toevallig leuke vakantiefoto’s maakt. Erg jammer! Meestal is dat een budgetkwestie. Toch adviseren wij om voor een ‘echte’ bruidsfotograaf te zoeken. Een professionele bruidsfotograaf dus. Op deze manier weet je zeker dat je mooie trouwfoto’s krijgt en daar heb je later erg veel plezier van. Voor het geld hoef je het eigenlijk niet te laten; een goede bruidsfotograaf hoeft zeker niet onbetaalbaar te zijn. De herinneringen die hij (of zij!) vast legt wel….

Bruidsfotografie in stijl

Als jullie hebben besloten dat je op zoek gaat naar een goede bruidsfotograaf, dan ga je vervolgens op zoek naar de stijl van bruidsfotografie die bij jullie past. Begin gewoon eens met online oriënteren. Bezoek de sites van veel bruidsfotografen. Het gaat in deze fase alleen nog om de stijl van de bruidsfotografie. Dus niet om de prijs, de locatie of de fotograaf zelf. Je moet er eerst achterkomen wat voor bruidsfotografie jullie eigenlijk willen. Spreekt een stijl jullie aan? Sla de website dan natuurlijk wel even op. Maak bijvoorbeeld een top 10 van de websites die jullie het meeste aanspreken.

Trouwfotograaf top 3

Nu kun je op zoek naar de trouwfotograaf die bij jullie past. Je hebt namelijk een hoop websites opgeslagen omdat de stijl jullie aanspreekt. Nu kun je hiervan een top 3 samenstellen. Nu kijken jullie wat verder op de website: spreken de teksten jullie aan, spreekt de trouwfotograaf jullie aan, werkt de trouwfotograaf alleen of in een team? Wat vinden jullie belangrijk? Op deze manier maak je een top 3. En alleen deze fotografen ga je bezoeken. Zo houd je het voor jezelf leuk en overzichtelijk.

Wishes and Weddings adviseert onderstaande fotografen;