ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Bruidsjurken

Trouwjurken zijn er uiteraard in allerlei stijlen, kleuren en merken. Hoe kom je erachter wat voor trouwjurken jij het mooist vindt? Ga eerst even online oriënteren op allerlei trouwjurken. Op deze manier kun je er voor jezelf achter komen wat je eigenlijk mooi vindt. Trouwjurken zijn namelijk totaal anders dan gewone jurken, zoals je begrijpt. Misschien kom je er zo achter dat je smaak voor trouwjuken anders is dan je had verwacht. Dat kun je dus beter online beseffen, dan na het passen van jurk 20. Vervolgens is het erg leuk om naar een bruidsmodeshow te gaan. Daar kun je ook ontzettend veel inspiratie opdoen!

Bruidsjurken passen

En dan is natuurlijk het passen van bruidsjurken aan de beurt! Een zeemeerminnen look is niet voor iedereen weggelegd, ook al vind je deze misschien erg mooi. Wat voor type bruidsjurken passen bij jouw lichaamsvorm? In de praktijk komt het er meestal op neer dat je echt geen tientallen bruidsjurken past. Met de juiste hulp heb je jouw droomjurk snel gevonden! In de betere bruidszaken werken namelijk alleen topstylisten en deze hebben werkelijk een magisch ook voor de jurk die bij jouw lichaam past. Ze zien je, je geeft aan wat je smaak is en in no time komen ze terug met de mooiste bruidsjurken waar je mond wagenwijd van openvalt.

Trouwjurk huren of kopen?

Voor de meeste bruiden is het heel vanzelfsprekend dat je je trouwjurk koopt, maar steeds vaker zien wij dat bruiden hun trouwjurk huren. Een trouwjurk huren kan daarom bij steeds meer winkels. Wij raden aan om altijd eerst bij een professionele bruidsmode zaak te informeren in plaats van via Marktplaats. Dan weet je zeker dat je goed geholpen wordt, dat blijft namelijk erg belangrijk ook bij een trouwjurk huren in plaats van kopen!

Wishes and Weddings adviseert onderstaande bruidsmode bedrijven;